Ніж Spyderco Efficient

2 відгуки Код:  374657712
Матеріал клинка

Ніж Spyderco Efficient

2 відгуки Код:  374657712

Продавець:Fish Bazar

4.3/5  ( 45 оцінок )

2 760

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Efficient об'єднує в собі всі кращі якості виробів компанії Spyderco, але при цьому доступний для майже будь-якого сімейного бюджету. Компактний і ергономічний, він має клинок типу "drop-point", який виготовлений з високовуглецевої неіржавіючої сталі 8Cr13MoV. Так само в ножі передбачений фірмовий отвір "Round Hole", що дозволяє відкрити ніж як однією, так і двома руками. Біля основи обуха ножа нанесена насічка для підвищення контролю ножа при точній нарізці. Рукоятка має накладки з міцного, нековзкого матеріалу G-10. Лайнери виконані з нержавіючої сталі. Вони виступають в ролі основи для надійного замикаючого механізму Liner Lock. На рукоятці передбачено чотирьохпозиційне кріплення для кліпси, для більш зручного носіння та вилучення ножа. Також є отвір для темляка.

Характеристики

Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Скловолокно
Колір
  • Чорний
Поверхня клинка
  • Сатиноване покриття
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».