Ніж Boker Plus Kwaiken Air, G10, чорний

Довжина клинка, мм
  • 90

Ніж Boker Plus Kwaiken Air, G10, чорний

Продавець:ARMYONE_PRO

4.9/5  ( 1353 оцінок )

3 700

Немає в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис Boker Plus Kwaiken Air:

Клинок довжиною 90 мм і товщиною 2,5 мм виконаний зі злегка піднятим кінчиком і плавним вигином ріжучої кромки. Така геометрія наділяє його чудовими ріжучими та проникаючими якостями.
Виконаний клинок із високоякісної нержавіючої сталі VG-10 японського виробництва. Легування кобальтом та молібденом сприяють збільшенню міцності незважаючи на невелику товщину клинка та забезпечують тривале збереження гостроти ріжучої кромки.
Ніж розкладається легким натисканням на плавець, який у розкритому вигляді забезпечує безпеку для пальців. Кулькові підшипники навколо осьового гвинта забезпечує плавність та легкість ходу. У відкритому положенні меч надійно фіксується замком Liner Lock, доповненим системою захисту від випадкового відкриття та складання ножа.
Корпус тонкої прямої рукояті виготовлений із стійкої до деформації нержавіючої сталі. Накладки виконані із різних матеріалів, що надає право вибору. Незважаючи на відсутність виступів для пальців, рукоять лежить у руці комфортно і впевнено як при прямому, так і при зворотному хваті.
Рукоятка ножа Böker Plus Kwaiken Air передбачає отвір для шнурка та знімний затискач глибокої посадки. У комплектацію входить високоякісний нейлоновий чохол для зберігання.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 2.5
Довжина клинка, мм
  • 90
Загальна довжина, мм
  • 213
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».