Рюкзак тактический 36 литров Assembly Kryptek Mandrake MIL-TEC 14045084

Оставить отзыв Код:  375733557

Рюкзак тактический 36 литров Assembly Kryptek Mandrake MIL-TEC 14045084

Оставить отзыв Код:  375733557

Продавец:Shopsherif

4.2/5  ( 30 оценок )

2 870

Нет в наличии

Гарантия. 6 месяцев Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

 Рюкзак тактический  36 литров  Assembly Kryptek Mandrake MIL-TEC 14045084

Тактичний рюкзак Assembly (36 л) в камуфляжі Kryptek Mandrake від MIL-TEC - ноу-хау у виробництві військового спорядження.

1. Характеристики та конструкція військового рюкзака Мілтек Ессемблі, 36 л

MIL-TEC Assembly Kryptek Mandrake відноситься до категорії штурмових рюкзаків. Досить компактний і маловагі, він дуже зручний для марш-кидків, сходження в гори, полювання, короткострокових походів по важкодоступній місцевості та екстремального спорту.

Тканина, використовувана при пошитті тактичного рюкзака на 36 літрів, - міцний на розрив, водо- і вітронепроникний поліестер Оксфорд (100%), властивості якого посилені хімічно стійким ПВХ-покриттям. Ремені виготовлені з 100% поліпропілену.

Рюкзак Міл-Тек складається з основного відділення з додатковим внутрішнім відсіком і 3-х знімних підсумків на MOLLE-кріпленнях. Більший торцевої кишеню з ремінцями-утяжки може використовуватися як окрема міні-сумка. З боків армійського рюкзака розташовані невеликі відділення, призначені для дрібних предметів першої необхідності. Знімні підсумки і головний відсік оснащені різними кишенями на блискавках, пряжками з фіксаторами і Моллі-стропами. Настільки розвинена система кріплення дозволяє з комфортом носити все необхідне в дорозі спорядження (наприклад: армійський ніж, страхувальний шнур, флягу) і забезпечує до нього швидкий доступ.
Спинка - м'яка, вентильована. Поясний ремінь регулюється по довжині відповідно до параметрів користувача. Нагрудна стяжка, як і пояс військового рюкзака MIL-TEC Assembly (36 л), фіксується фастексом і служить для перерозподілу навантаження. Індивідуально настроюються плечові лямки середньої ширини, м'які, з півкільцями.

2. Особливості камуфляжу Kryptek Mandrake

Особливу увагу при створенні штурмового рюкзака ASSEMBLY MANDRA WOOD розробники Мілтек приділили підбору забарвлення камуфляжу. Вибір був зупинений на камуфляжі нового зразка Кріптек, придуманому американцями. Маскувальний ефект заснований на 3D зображенні. Фарба наноситься градиентно двома шарами. Нижній - більш розмитий, складається з плавно перетікають одна в одну тіней. Верхній містить чіткі геометричні фігури. Завдяки такому способу фарбування і змішування різних кольорів досягається максимальне злиття з природою.
Забарвлення Mandrake (Мандрагора) армійського рюкзака MIL-TEC Assembly включає переважно зеленувато-коричневі відтінки, так як призначена для лісистій місцевості.

Характеристики

Объем, л
Система крепления снаряжения
  • База для модульной системы (Molle)
Материал
  • Полиэстер
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами