Ніж Skif Spyke black (IS-011B)

Ніж Skif Spyke black (IS-011B)

Продавець:Паровозик

4/5  ( 363 оцінок )

999

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Складаний ніж із ухопливою рукояткою Skif Spyke Black – робоча конячка, яка завжди виручить. Клинок ножа виготовлений із високохромистої сталі 8Cr14MoV, твердістю загартовування 57-58 HRC, з фінішною обробкою за піскоструминною технологією Stonewash. Лезо ножа має майже класичну форму Drop-point із закругленою прямою кромкою та довгим фальш-лезом на 2/3 обуха, що поступово сходить до загостреного кінчика. Для швидкого відкриття ножа, на верхній частині обуха розташований двосторонній шпенек, що дає можливість однаково легко витягти клинок як правою, так і лівою рукою, з цією метою успішно справляється і невеликий плавець. Піднятий майданчик з великою насічкою, що не врізається в шкіру, служить впевненим упором великому пальцю при перенесенні зусилля на лезо ножа. Надійний механізм, що закриває Liner Lock, прихований між пластинками рукояті, міцно фіксує лезо у відкритому положенні, не допускаючи горизонтальних або вертикальних люфтів. Масивна рукоять ножа Skif Spyke впевнено відчувається до долоні, завдяки плавним вигинам і шорсткою фактурою зовнішніх накладок. Туга металева кліпса і круглий отвір для темляка призначені для комфортного носіння ножа на одязі або спорядженні. Складаний ніж — різновид ножа, клинок якого забирається в рукоятку. На сучасних складних ножах часто стоять пристосування для відкривання однією рукою, наприклад, шпенек або отвір. Складні ножі зручні в міських умовах через малі габарити.

Складні ножі – це один з провідних напрямків в індустрії ножів. Вперше з'явившись наприкінці 19 століття, складані ножі змогли набути непідробного інтересу в Україні та в усьому світі. Невеликі габарити, відмінні експлуатаційні характеристики та безпека носіння – основні переваги тактичних, мисливських та туристичних складаних ножів. Зручна конструкція складаних ножів забезпечує неабияку популярність цього виду товару. Їх використовують не лише для щоденного носіння, а й як помічник під час полювання, у походах тощо.


Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».