Ніж Skif Adventure II SW Black (424SE)

Довжина клинка, мм
  • 97

Ніж Skif Adventure II SW Black (424SE)

Продавець:Паровозик

4/5  ( 363 оцінок )

2 199

1 999

1

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж SKIF Adventure II - це нове покоління однієї з найкращих моделей 400-ї серії. Незмінною залишилася форма та призначення ножа - це все той же EDC на всі випадки життя, застосовний, однак, у туризмі та інших аутдор-активностях.

Нова сталь клинка 9Cr18MoV з великою кількістю вуглецю і хрому стала дещо твердішою і більш стійкою до корозії, ніж попередник із 8Cr13MoV. Таким чином ніж здатний демонструвати хороші колючі та ріжучі якості. На клинку є чойл, який значно покращує контроль ножа при делікатному різі. Обробка клинка Stonewash вбереже ніж від незначних подряпин або затертостей, які періодично виникають при частій експлуатації.

Відкривається ніж за допомогою шпенька та фліппера, що створює своєрідний упор для руки, що стане в нагоді під час силового проколу. Завдяки системі шарикопідшипників вихід клинка плавний і не вимагає значного зусилля при відкриванні. >

Відмінною особливістю нового покоління цих ножів є присутність підпальцевої насічки не тільки на обусі та рукояті, а й на фліппері та пластині замка.

Рукоять виконана з матеріалу G10, відмінно лежить навіть у вологій руці чи рукавичках. Присутня кліпса, яку за необхідності можна зняти і користуватися темляком, під який передбачено отвір.

Загалом, нове покоління ножа Adventure є свіжим поглядом на перевірену часом "класику".< /p>

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3
Довжина клинка, мм
  • 97
Матеріал ручки
  • Склотекстоліт G10
Твердість клинка
  • 58-59 HRC
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».