Щока накладка на приклад

Код:  379966203

Щока накладка на приклад

Код:  379966203

Есть в наличии

565

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Описание

Універсальна щока накладка на приклад з панелями для патронташу - це аксесуар для зброї, який допомагає підвищити точність стрільби.

Щока легко розміщується на прикладі зброї та міцно фіксується спеціальними регульованими ремінцями. Завдяки цьому, око стрільця знаходиться на одній лінії з прицільною сіткою, що робить стрільбу більш точною та ефективною.

Щока накладка на приклад від Black Braid у кольорі Multicam виготовлена з прочного матеріалу - оксфорд 1000D. Вона має дві велкро панелі, на які можна прикріпити съємний патронташ, який йде окремо і залежить від калібру та типу патрона.

.

Щока універсальна - патронташ на приклад з велкро панелямі - це збройовий аксесуар, що значно підвищує точність стрільби. Його принцип дії досить простий - щока розміщується на прикладі зброї та міцно фіксується спеціальними регулюємими ремінцями.

Це дозволяє оку стрільця знаходитися на одній лінії з прицільною сіткою, що робить стрільбу більш точною та ефективною. Щока на приклад від Black Braid в кольоры Multicam виготовлена з прочного матеріалу - оксфорд 1000D. Вона має дві велкро панелі, на які можна прикріпити съємний патронташ, який йде окремо і залежить від калібру патрону та його типу.

Патронташ на приклад виготовлений з міцної резинки, яка надійно фіксує БК. Щока накладка на приклад дуже зручна як для правшів, так і для лівшів. Вона кріпиться на прикладі при допомозі трьох затяжок з липучками, що дозволяє підібрати розмір практично під будь-який приклад. Висота щоки складає 4,5 см, а її розміри становлять 27-11-(4-8) см (Ширина щоки регулюється липучкою).

Одним з головних переваг щоки на приклад є те, що обличчя стрільця тулиться не до холодного дерева або пластику, а до якісної поліестерової тканини, що забезпечує більший комфорт та зменшує вібрацію зброї під час стрільби.

Основа щоки має також спінений поліетилен і 3D mesh у якості підкладки який гасить вібрації. 

Характеристики

Материал
Цвет
  • Камуфляж
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image