Сумка-напашник тактчичний

Код:  379966269

Сумка-напашник тактчичний

Код:  379966269

Есть в наличии

363

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Тактична сумка напашник від українського виробника Black Braid - це ідеальний підсумок для зберігання предметів першої необхідності, дріб'язку та фіксації турнікету.

Сумка-напашник  виготовлена з кордури щільністю 500D та поліуретановим покриттям у кольорі койот, що робить її водонепроникною.

Підсумок утилітарний горизонтальний має трапецієподібну форму з основним великим відсіком, що містить горизонтальну широку гумку для фіксації медички, ліхтарика, мультитула та інших речей. Вхід в основний відсік бічний, а внизу підсумка є 2 отвори з люверсами для відведення вологи.

Панель розміром 8х12 см для кріплення патчів. Внутрішня кишеня на блискавці розміром. Знизу сумки напашника - петля для фіксації турнікету. Кріплення до плитоноски здійснюється за рахунок велкро панелі 20х9 см.  

.

Сумка-напашник - це підсумок утилітарний горизонтальний, який має безліч переваг. Нижче перераховано найбільш вагомі з них:

  1. Сумка виготовлена з кордури щільністю 500D та поліуретановим водовідштовхуючим покриттям, що робить її міцною та зносостійкою.
  2. Напашник койот має трапецієподібну форму з розмірами 21х18х4 см, що дозволяє легко помістити в неї потрібні речі. Основний великий відсік з горизонтальною широкою гумкою забезпечує зручний доступ до збереженого в ній вмісту. Вхід в основний відсік бічний, що спрощує швидкий доступ до потрібних речей.
  3. У разі потрапляння піску та вологи, на дні підсумка є 2 отвори з люверсами, що забезпечують відвод води і повітря, і уникнення надлишкової вологості в середині.
  4. Сумка для патронів має внутрішню кишеню на блискавці розміром 21х12 см, що дозволяє зберігати дрібні речі окремо від основного вмісту підсумка.
  5. Зовнішня сторона має велкро панель розміром 8х12 см для кріплення патчів, що робить її привабливою для тих, хто хоче персоналізувати свою сумку. Знизу підсумка є петля для фіксації турнікету, що дозволяє зберігати його окремо від основного вмісту.
  6. Широка спіральна блискавка дозволяє швидко відкрити та закрити підсумок без жодних труднощів.
  7. Внутрішні шви окантовані, що робить сумку більш міцною та довгові
  8. D кільце для карабіна яке дозволяє фіксувати рукавиці або інше приладдя. 

Характеристики

Цвет
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами