Підсумок під АК жорсткий під два рожки

Код:  380312739

Підсумок під АК жорсткий під два рожки

Код:  380312739

Есть в наличии

508

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Жорсткий підсумок під АК/AR – це якісний та надійний аксесуар, який ідеально підійде для тих, хто використовує автомати Калашнікова. Цей підсумок спеціально розроблений для зберігання двох магазинів АК та виготовлений із міцної тканини та жорсктими ребрами і забезпечує надійну фіксацію БК.

Однією з переваг жорсткого підсумку є те, що він виробляється в Україні, що гарантує високу якість та надійність виробу. Крім того, цей підсумок перевірено на міцність та схвалено військовими, що підтверджує його відповідність мілітарі стандартам. Кріпитися Жорський підсумок на систему Моллі, що дозволяє зручно та надійно закріпити його на розгрузці або бронєжилеті.

.

підсумок для магазинів АК з жорскими ребрами, та пластиковою перемичкою дозволяє розмістити збільшену кількість БК. Зовнішня система moll дозволить додатково розмыстити необхыдне спорядження.

Підсумки забезпечують швидке перезаряджання зброї завдяки відкритому доступу до магазину. Вони сумісні з магазинами від АК-47, АКМ, АК74 та AR-подібної зброї і не випадають з підсумків завдяки надійним еластичним елементам та конструкції самого підсумку.

Підсумок для рожків має менші розміри в порівнянні з іншими подібними продуктами на ринку, що дозволяє розміщувати 3-4 підсумки поряд без перешкод. 

Магазини не випадають навіть при завантаженні завдяки жорстким бічним стінкам та якісній гумці. Бічні стінки виготовлені із пластику оптимального розміру, що забезпечує надійність конструкції та зручність в експлуатації. Бічні пластикові елементи не виступають за секцію MOLLE, в яку зашнуровано підсумок, тим самим не заважаючи розміщенню іншого підсумку в сусідній секції MOLLE.

Передня панель підсумка має систему MOLLE, яка дозволяє прикріплювати до неї інші продукти, такі як підсумки для короткоствольної зброї або гранат, а також сумки для скидання магазинів.

Характеристики

Материал
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами