Панама універсальна Tornado (R2319384) Олива

Панама універсальна Tornado (R2319384) Олива

Продавець:OTARO

5/5  ( 18 оцінок )

699

349

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Універсальна тактична панама — це практичний та функціональний головний убір для військовослужбовців, співробітників правоохоронних органів, туристів, мисливців, рибалок та просто любителів активного відпочинку.

Виготовлена з міцних водостійких матеріалів, таких як нейлон, поліестер та бавовна.

Основні сфери застосування - виконання військових завдань та спецоперацій; армійських та тактичних навчань; військових ігор; риболовлі та полювання; активного відпочинку; туризму в горах та лісі і т.д.

Основні особливості: Відмінний захист шкіри від сонця та шкідливих УФ променів. Має широкий краю, який забезпечує достатню тінь для обличчя, потилиці та шиї. Регульований ремінець для підборіддя, щоб надійно утримувати його на місці у вітряну погоду.

Практична та зручна. Стильний ергономічний дизайн. Регульовані поля легко перетворюється на ковбойку. Отвір для вентиляції. Проста і легка у догляді (протираються м'якою вологою тканиною, або ручне чи машинне прання, сушити на повітрі).

Найпопулярніша модель у цьому класі. Універсальна у застосуванні. Основні параметри: Матеріал: Бавовна/Поліестер/Нейлон. Ширина полів: 6,5 див. Вага: 120гр. Габарити ДхШхВ: 31х31х7см.

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами