Очищувач нагару НТА Carbon Remover 400 мл HTA (1080-HTACR4)

Очищувач нагару НТА Carbon Remover 400 мл HTA (1080-HTACR4)

Продавець:TI TRAVEL MARKET

4.6/5  ( 240 оцінок )

319

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Застосовується для швидкого очищення нарізної та гладкоствольної зброї. Підходить для мисливської, спортивної, бойової, сигнальної, антикварної зброї дрібної та великої калібру. Чи не токсичний. Дозволяє чистити поверхню без особливих зусиль. Проникає у важкодоступні місця, розчиняє нагар, видаляє стійкі залишки мастила, масляні та вугільні частинки, що прилипли до металу.

Рекомендується для очищення системи викиду патронів у револьверах та пристроях подачі патронів у пістолетах, які схильні до засмічення залишками пороху. Збереже зброю, яка справно-функціонує при щоденному її використанні.

Розроблено відповідно до найвищих сучасних вимог догляду за зброєю стрільців-професіоналів! Матеріали та сировина високої якості, вироблена в США за стандартами, технологіями та під контролем НТА MUNICH GmbH.

Термін придатності спрею 5 років.

Спосіб застосування: Працює в будь-якому положенні на 360 градусів (навіть дном до верху). Переконайтеся, що зброя розряджена і магазин вийнятий! Дайте зброї охолонути. Видаліть великі частки бруду. Струсіть балон 3-5 секунд і рівномірно нанесіть засіб на 15-25 хвилин, видаліть залишки очисника з поверхні. При сильних забрудненнях скористайтесь щіткою або йоржиком для чищення зброї (час механічного чищення залежить від ступеня забруднення).

Після застосування рекомендується нейтралізувати агресивні залишки за допомогою очищувача – знежирювач «НТА DEGREASER & CLEANER» та обробити зброю оліями «HTA NEUTRAL SYNTHETIC OIL» або «HTA RUST PREVENT».

Характеристики :

  • Об'єм: 400 мл

Характеристики

Об'єм, мл
  • 400
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами