Ніж Ganzo G8012V2 2000000113210

2 відгуки Код:  386537829
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 115

Ніж Ganzo G8012V2 2000000113210

2 відгуки Код:  386537829

Колір: Салатовий

Продавець:Месник

4.8/5  ( 150 оцінок )

1 596

Є в наявності

7

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ganzo G8012 сучасний ніж для справжніх «вижівальщік». Він передбачає всі ті моменти, які стають актуальними тоді, коли ми безпосередньо стикаємося з необхідністю використовувати ніж в екстремальній ситуації. Виготовлений Ganzo G8012 з нержавійки. Це сплав 7Cr17, відомий хорошим поєднанням стійкості до корозії і твердості загартування. Незважаючи на те, що сплав не іржавіє, це не такий вже і м'який метал. Загартувати його можна до 57 HRC. Так що, Ganzo G8012 добре заточується і лише періодично вимагає підточки.
 Ріжуча кромка ножа має заточку прямого типу. Так що, ніж підійде для розрізання будь-яких матеріалів. Його довжини в 11,5 см досить для зручності виконання самих різних завдань: починаючи приготуванням їжі в поході, і закінчуючи роботою по заточування дерев'яних кілочків або розрізання мотузок. До речі, поверхня клинка - темна. Це покриття прибирає всі відблиски, робить метал ще більш стійким до впливу будь-яких видів корозії, дозволяє віднести модель Ganzo G8012 до категорії тактичних ножів.
 По відношенню до рукоятки лезо жорстко зафіксовано. Сама ж ручка зроблена з термопластика, відомого під назвою ABS. Цей матеріал одночасно легкий і міцний, зручний для використання при різній погоді протягом всього року. Відносно кольору рукоятки для Ganzo G8012, виробники пропонують два варіанти: чорний з помаранчевим і зелений з чорним.
 В одному стилі з рукояткою виготовлені і піхви для Ganzo G8012. Вони можуть кріпитися на поясі або ж бути прибраними в рюкзак. Виготовлені піхви з пластикових, а також нейлонових елементів. Вони повністю закривають лезо ножа і частково рукоятку. Також в піхви можна протягнути шнур для кріплення на рюкзаку і страховки від втрати ножа. З боку клинка, в піхви вбудований гострий стропоріз з двох перехрещених лез, за ​​допомогою якого можна розрізати мотузки в екстреній ситуації. Якщо ж під час поїздки на природу знадобиться підточити ніж, автори цієї моделі пропонують скористатися вбудованою в піхви алмазної точила. Вона підходить для гладко заточеного ділянки клинка. Ще один додатковий аксесуар - це кресало, виймають з піхов. На додаток до всього, в рукоятці ножа розміщений склобій - невеликий елемент в торцевій частині ручки, про призначення якого говорить його назва.

Матеріал клинка: сталь 7Cr17
довжина леза 115 мм
ширина обуха 5 мм
матеріал рукоятки термопластик ABS
довжина рукоятки 125 мм
Особливості: -клінок жорстко зафіксований
-заточка пряма
Комплектація: -ножни з пластика і нейлону
додаткові аксесуари:
-огніво
-стропорез
-стеклобой
-точілка
Вага: 356 грам

Характеристики

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 115
Матеріал ручки
  • Термопластик
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Руденко Александр
    Відгук від покупця. Продавець: Месник. Колір: Салатовий

    Клас

Доступно ще 1 відгук(ів) до цього товару

Дивитися всі відгуки

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».