Черевики тактичні 5.11 Tactical Halcyon Patrol Boot Black 7 US/EU 40 (12362)

Код:  391448028

Черевики тактичні 5.11 Tactical Halcyon Patrol Boot Black 7 US/EU 40 (12362)

Код:  391448028

Размер: 40

Есть в наличии

4 536

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Тактичні черевики "5.11 Halcyon Patrol Boot" створені для того, щоб стати найбільш міцними і комфортними тактичними черевиками на світовому ринку. Їх вже по заслугам оцінили співробітники силових структур і правоохоронних органів. Черевики виділяються гнучкою антиковзною підошвою, яка компенсує вертикальні навантаження і робить тривале використання черевик більш комфортним.
Верх нових тактичні черевик "5.11 Halcyon Patrol Boot" зроблений з високоякісної синтетичної водостійкої шкіри Clarino, яка з боків і на язику-клапані доповнюється сітчастими вставками з поліестеру. Система швидкої шнурівки Tac-Lock поєднується з бічною блискавкою. Всередині черевик застосовується об'ємна сітка 5.11 SlipStream з антибактеріальною обробкою Aegis, а також анатомічна устілка з базовою підтримкою зводу стопи Ortholite, яка також має антибактеріальну обробку.
Підошва черевик 5.11 Halcyon Patrol Boot характеризується високим рівнем компенсації вертикальних навантажень, чудовою бічною підтримкою стопи і впевненим зчепленням на різних поверхнях. Підошву, яка отримала комерційну назва 5.11 Recoil, формує широкий проміжний шар з EVA-пінки і шар фірмової підметки з оригінальним малюнком протектора.
Ідеальна модель повсякденних патрульних тактичних черевик!

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами