Органайзер утилітарний прозорий Elite Medium (26х11 см) Black - підсумок для речей, аптечки, складаного ножа та мультитула

1 відгук Код:  393535326

Органайзер утилітарний прозорий Elite Medium (26х11 см) Black - підсумок для речей, аптечки, складаного ножа та мультитула

1 відгук Код:  393535326

Колір: Чорний

Продавець:UAniSha

4.8/5  ( 1938 оцінок )

900

639

Є в наявності

18

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Нове, універсальне рішення від М-ТАС, органайзер утилітарний прозорий Medium. Відмінний вибір для організації Вашого простору, будь то рюкзак, дорожня сумка або армійський баул. Невисока ціна та безкомпромісні матеріали роблять органайзер відмінним вибором. Конструкція результату дозволить максимально ефективно використовувати доступний простір. При його виготовленні використана оригінальна Cordura та новий для нас матеріал: ультраміцна, японська ПВХ плівка "Achilles"

ОГЛЯД M-TAC ОРГАНАЙЗЕР УТИЛІТАРНИЙ ПРОЗОРНИЙ ELITE MEDIUM (26Х11 СМ)

Практичність та оригінальність дизайну нової лінійки утилітарних органайзерів Elite від вітчизняного бренду M-TAC нікого не залишить байдужим. Конструкція геніальна за своєю простотою – бічні стінки органайзера виконані з прозорої плівки, що робить його експлуатацію максимально зручною. Вміст органайзера завжди на увазі і Вам не доводиться витрачати додатковий час на пошуки, що у Вас є.

Продукція бренду М-ТАС міцно зайняла свою нішу на вітчизняному ринку і має постійний попит як серед військових, так і серед цивільних осіб (аматорів практичної стрілянини, активного відпочинку, рибалок, мисливців тощо). Тактичне спорядження (у тому числі численні підсумки) розробляється в тісній співпраці з досвідченими бійцями, інструкторами, щоб їх дизайн був максимально зручним та функціональним. Досвідчені зразки проходять випробування у польових умовах. А використання високоякісних високотехнологічних матеріалів відомих виробників гарантує, що виріб не підведе у відповідальний момент.

На сьогоднішній день модель доступна в наступних варіантах забарвлення:

Отже, практичний органайзер.

Тут він представлений у 4 кольорах:

- Ranger Green

- Coyote

- Multicam

- Black

Габарити: 26х11х7 см. Органайзер має горизонтальну орієнтацію.

Матеріали виготовлення заслуговують на окрему увагу:

Бічні стінки виконані з матеріалу, стійкого до деформації, вигоряння та стирання - оригінальної Cordura500D (виробництва США). Завдяки своїй унікальній міцності та зносостійкості Cordura широко застосовується у виробництві тактичного спорядження, оскільки не змінює форму після впливу вологи, міцна на розрив, стійка до стирання та розрахована на експлуатацію в агресивних польових умовах. У бічні стінки вкладено ущільнювач, що створює демпферний прошарок і убезпечує вміст органайзера від пошкоджень.

Оригінальне конструкторське рішення було знайдено задля забезпечення вентиляції вмісту. Для цього дно органайзера виконане з нейлонової сітки 320 г/м, яка виконує роль дренажного люверсу та відповідає за циркуляцію повітря.

Передня та задня стінка підсумка виконані з прозорої ПВХ плівки «Achilles» 0,5 мм (Японія), яка має масу позитивних характеристик.

Плівка з ПВХ, виготовлена в Японії компанією «Achilles», спочатку призначалася для збройних сил Японії, пожежників та цивільного застосування. Товщина плівки 0,5 мм (500 мкм). Температурний режим експлуатації °С: від -45 до +70. До переваг даного матеріалу можна віднести: бензо- та маслостійкість; вогнетривкість; водонепроникність; висока зносостійкість. Матеріал також не схильний до корозії, легко миється, не гниє, стійкий до несприятливих погодних умов, зберігає гнучкість при низьких температурах, практично не дає усадки.

Органайзер застібається на блискавку з двома бігунками (YKK, Японія), тому Ви можете отримати доступ до його вмісту в будь-якому місці блискавки. Для зручності відкривання в бігунки просунуті петельки з паракорду, що дає можливість без проблем розстебнути блискавку навіть у зимових рукавичках.

Органайзер має горизонтальну орієнтацію та відкривається за принципом валізи – на 180 градусів. Це робить зручним укладання та пошук вмісту.

Конструкція максимально проста – одне велике основне відділення.

Варіант органайзера у кольорі Multicam виконаний з матеріалу Cordura 500D Multicam original, сітки Multicam Original Heavy Mesh OMEGA, прозорої ПВХ плівки "Achilles" та стропи Murdok Webbing.

На закінчення хочеться відзначити, що практичний функціональний органайзер від бренду M-TAC - це відмінний вибір для організації Вашого простору, рюкзак, дорожня сумка або армійський баул. Він замінить собою безліч підсумків: медичний, утилітарний, для інструментів, EDC-набору і т.п. Конструкція органайзера дозволить максимально ефективно використовувати доступний простір і дасть можливість контролювати місцезнаходження Ваших речей, не гаючи часу на пошуки де лежить.

Характеристики

Колір
Додаткові характеристики
  • Матеріали: Cordura 500D, сітка Нейлон 320 г/м, ПВХ прозора плівка "Achilles" Японія, 0,5 мм Фурнітура: YKK Розмір: 26х11 см
Розміри
  • Универсальный
Матеріал
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки