Органайзер утилітарний прозорий Elite Large Gen.II Black - підсумок для речей, аптечки, складаного ножа та мультитула

Органайзер утилітарний прозорий Elite Large Gen.II Black - підсумок для речей, аптечки, складаного ножа та мультитула

Колір: Чорний

Продавець:UAniSha

4.8/5  ( 1926 оцінок )

1 200

929

Є в наявності

11

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Прозорий утилітарний органайзер Elite Large (30х19 см) Gen.II від M-Tac забезпечить порядок та надійне зберігання Ваших речей. Підійде для транспортування EDC-набору, аксесуарів для зброї, медикаментів та іншого необхідного приладдя.

Виготовлений із Cordura 500D – міцного зносостійкого матеріалу, що відмінно тримає форму та не деформується при намоканні. Передня стінка органайзера виконана з прозорої плівки ПВХ, що допомагає швидко ідентифікувати потрібний предмет. Внутрішня стінка органайзера дозволяє прикріпити модульні вставки на велкро. Знизу передбачена спеціальна сітка, яка виконує роль дренажного люверсу та забезпечує хорошу циркуляцію повітря. Блискавка додатково забезпечена двома світловідбиваючими темляками. Ручка зі стропи MIL-STD призначена для зручного використання органайзера.

Такий аксесуар стане в нагоді військовим, рибалкам, туристам, мисливцям, автомобілістам і всім, хто любить порядок.

ОГЛЯД M-TAC ОРГАНАЙЗЕР УТИЛІТАРНИЙ ПРОЗОРНИЙ ELITE LARGE GEN.II

Асортимент практичних органайзерів Elite від бренду M-TAC поповнився ще однією новинкою. Друге покоління забезпечує ще більшу варіативність використання завдяки задній стінці велкро. Ви можете розширювати функціонал підсумку, використовуючи різні вставки-органайзери. При цьому передня прозора стінка прискорює пошук вмісту.

Тактичне спорядження, що випускається під брендом М-ТАС, розробляється у тісній співпраці з досвідченими бійцями, а зразки проходять випробування у польових умовах. Навіщо? Щоб їх дизайн був максимально зручним та функціональним. У виробництві використовуються лише якісні матеріали перевірених виробників. Купуючи продукцію М-ТАС, Ви можете бути впевнені у її безкомпромісній якості та надійності.

Розміри: 30х19х7 см.

Модель має вертикальну орієнтацію.

Задня та бічні стінки виготовлені з Cordura 500D – міцного зносостійкого матеріалу, який чудово тримає форму та не деформується при намоканні.

Дно органайзера забезпечене вставкою із спеціальної сітки (100% нейлон 320 г/м), яка виконує роль дренажного люверсу та забезпечує хорошу циркуляцію повітря.

Передня стінка органайзера виготовлена з прозорої ПВХ плівки "Achilles" 0,5 мм виробництва Японія. Високі експлуатаційні характеристики даного матеріалу (широкий температурний діапазон експлуатації (від -45 до +70°С), бензо- та маслостійкість; водонепроникність; висока зносостійкість) роблять плівку "Achilles" оптимальним варіантом для використання в тактичному спорядженні.

Прозора стінка допомагає швидко знайти потрібний предмет.

По центру передньої стінки нашитий стильний шестикутний логотип бренду.

Органайзер застібається на блискавку з двома бігунками (YKK, Японія), завдяки яким Ви можете отримати доступ до вмісту в будь-якому місці блискавки.

У бігунки пройдені світловідбиваючі темляки.

Організатор відкривається за принципом валізи – на 180 градусів. Це робить зручним укладання та пошук вмісту.

Конструкція максимально проста: модель має одне велике відділення.

Внутрішня сторона задньої стінки органайзера виконана з велкровелюру, що дає можливість кріпити модульні вставки і розширювати функціонал виробу.

Органайзер має зручну ручку для перенесення, виготовлену зі стропи MIL-STD.

На завершення слід зазначити, що практичний та місткий органайзер Elite Large Gen.2 від бренду M-TAC – це відмінний вибір для організації Вашого простору. Він забезпечить порядок та надійне зберігання Ваших речей (EDC-набору, аксесуарів для зброї, медикаментів). Прозора стінка органайзера надає можливість не гаяти часу на пошуки необхідного. Панель з велкро дозволяє встановити модульні вставки, тим самим ще більше впорядкувавши вміст підсумку.

Характеристики

Колір
Додаткові характеристики
  • Матеріали: Cordura 500D, сітка Нейлон 320 г/м, ПВХ прозора плівка "Achilles" Японія, 0,5 мм Фурнітура: YKK
Розміри
  • Універсальний
Матеріал
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами