Отзывы покупателей о Обвес тюнинг на АК DLG Tactical Mil-Spec комплект : приклад адаптер струйка M-lok ручка переноса огня складная пистолетная рукоятка планка Picatinny

Код:  396384405
Оставьте свой отзыв об этом товаре
  • Ігор Литвиненко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Expert Mall

    Придбав обвіс за справді невелику ціну, а по якості не гірше ніж Magpul чи FabDefence.
    Встановлення зайняло десь хвилин 30, а знадобиться лише викрутка.
    Адаптер має трохи не співпадіння з пазами на коробці, але болти закрутились легко (додаю фото). Приклад на адептері не люфтить, і можна легко змінювати довжину.
    Пістолетне руківʼя зручно лежить в руці.
    Ручка переносу вогню зручна і складається. Також в комплекті є шестигранник для кріплення на цівку. P.S. : треба не провтикати встановити ручку на цівку до того, як встановите цівку на карабін, бо доведеться розбирати назад)
    Цівка і газова трубка стають легко, як штатні. Але з газовою трубкою довелось трошки помучитись, бо стає впритик. Щоб поставити довелось упертись массою тіла, щоб закрити прапорцем.

    Мав досвід з Magpul та FabDefence раніше, то також знаходив недоліки. Наприклад газову трубку (обвіс) довелось підпилювати, щоб стала на трубку і всеодно заходила туго. А приклад Magpul коштував як весь цей комплект.

    Отже непоганий комплект за таку ціну, якісний, легкий у встановленні. Є недолік, але він взагалі не критичний.

    Додатково брав планки пікатінні, щоб почепити збоку на цівку під ліхтарик, до них шестигранник в комплект не йде, але підійшов той, що йде в комплекті з ручкою переносу вогню.

    Достоинства:
    Якісний товар за не великі гроші
    Недостатки:
    Будуть в коментарі
    • Продавец Expert Mall

      Ігоре, дуже дякуємо що поділились з іншими покупцями) Бажаємо, щоб товар радував та дарував гарний настрій. Бережіть себе!