Кросівки демісезонні M-TAC Койот 43

Кросівки демісезонні M-TAC Койот 43

Розмір: 43

Продавець:ArsMil

4.4/5  ( 339 оцінок )

4 788

Немає в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

M-TAC кросівки тактичні демісезонні Coyote, тактичні кросівки, військові кросівки койот, чоловічі

 

M-Tac кросівки тактичні демісезонні підійдуть як гірському походу, так і місту. Відрізняються сучасним дизайном та невеликою вагою. Зручне подовжене шнурівка дозволяє ідеально закріпити кросівок на нозі, а міцні шнурки не промокають і не ковзають. Кросівки призначені для трекінгу, бігу по бездоріжжю та активного відпочинку. Це красиве, сучасне та зручне трекінгове взуття, яке надійно захищає від мінливості погоди або складнощів рельєфу.

 

Верх кросівок виготовлений із щільної шкіри (замші) та Cordura, що дозволяє кросівкам бути одночасно вологостійкими (дихаючими), зносостійкими та міцними. Гумка і п'ята надійно захищають ноги від ударів і роблять взуття більш довговічним. Деталі кросівок прошиті двома рядками. М'яка мембранна підкладка забезпечує ідеальний мікроклімат усередині кросівок та створює максимальний комфорт для ніг. Завдяки використанню спеціальної колодки ця модель чудово підходить для тривалих походів та значних спортивних навантажень. Анатомічна устілка надає м'якості всю внутрішню конструкцію взуття. Двокомпонентна лита підошва не пропускає вологу і є зносостійкою, а різноспрямований малюнок протектора зберігає хороше зчеплення з поверхнею під час бігу чи ходьби.

 

особливості:

Зручні та функціональні.

досить легкі.

водовідштовхувальні.

Чудово вентилюються.

Зручна система шнурівки.

М'яка мембранна підкладка

Гумовий шкарпетка і п'ята

Протекторна двокомпонентна підошва

Надійні та комфортні

Ідеально підходять для трекінгу, бігу бездоріжжям, активного відпочинку і для міста.

Зовнішній шар – зносостійкий термопластичний поліуретан.

Внутрішній шар – спінений поліуретан

588884617981d569332477.png

Завдяки своїм унікальним властивостям Cordura широко застосовується у тактичному спорядженні військових, правоохоронних та органах спеціального призначення. В основному цей матеріал з лінійною щільністю 1000d і 500d. Лінійна щільність - це співвідношення маси нитки матерії та її довжини. Вимірюється у Деньі (denier). Ця одиниця виміру переважно застосовується для нейлонових виробів. Відповідно, що вище цей показник, то щільніша і важка тканина.

Фізико-технічні характеристики тканини CORDURA 1000D дуже високі, розривне навантаження становить близько 3000 Н, навантаження, що роздирає, - близько 150 Н. Стійкість до витирання більше 50000 циклів. Застосовується для одягу, чохлів, результатів. Чи то тактичний рюкзак, чи то підсумки чи куртка.
Вироби, пошиті з матеріалів CORDURA, безперечно пройдуть випробування часом та відстанню. CORDURA – це міцність, надійність та стиль. За показниками міцності вона поза конкуренцією.

 

 

 

 

Характеристики

Колір
Розмір
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами