Набір елементів хоп-ап камери [SHS] (для страйкболу)

Набір елементів хоп-ап камери [SHS] (для страйкболу)

Продавець:BEAR-S

5/5  ( 57 оцінок )

380

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Набір елементів пхоп-ап, призначених для патронників, які зазвичай використовуються в аналогх карабінів M4 і подібних. В комплект входять пластикові елементи хоп-ап, такі як ручка, клямка або важіль патронника, набір пружин та затискачів, а також металевий затискач ствола.

Використання набору дозволяє відремонтувати пошкоджену камеру Hop-Up і забезпечує високу якість деталей, що використовуються. Його елементи також можна використовувати із незалежними камерами інших виробників.

Hop-up це система, яка підтримує BB, що запускаються аналогми ASG. Він використовує ефект Магнуса, щоб згладити траєкторію снаряда, що летить, і, таким чином, зробити її схожою на траєкторію справжнього снаряда вогнепальної зброї.

На практиці це правильно сформована прокладка з гуми або силікону, яка, торкаючись кульки, що прискорюється, змушує її обертатися. Найпростіше пояснення того, як працює система Hop-Up, полягає в тому, що з одного боку закручений м'яч створює більше тертя повітря, через що він може скручуватися. При обертанні навколо горизонтальної осі м'яч закручуватиметься вгору, врівноважуючи таким чином силу тяжіння.

Сила притискання накладки Hop-Up до м'яча визначає, наскільки сильно він скручуватиметься, а значить і силу підйому. Чим важче ми використовуємо м'яч, тим сильнішим має бути тиск гумки (бо важчий м'яч має більшу інерцію і швидше падає). Так само працює і навпаки - коли легкий ВР дуже закручений, він може пролетіти вище лінії вогню.

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Китай
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами