Туристичний ніж з чохлом, вуглецева сталь Morakniv 510 11732

Код:  406989381
Материал клинка

Туристичний ніж з чохлом, вуглецева сталь Morakniv 510 11732

Код:  406989381

Есть в наличии

849

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Ніж Morakniv 510 добре підходить для використання у туристичних походах, у поїздках вихідного дня на риболовлю чи полювання, а також під час інших поїздок на природу. Ця модель універсальна у використанні завдяки професійному вибору матеріалів та зручної конструкції. Клинок цього ножа виконаний із шведської марки вуглецевої сталі. Такий метал потрібно періодично протирати насухо, щоб ніж максимально довго залишався у належному стані. Зате заточувати його можна набагато рідше, ніж м'яку нержавіючу сталь. Ріжуча кромка виконана гладкою, щоб ножем було зручно різати продукти харчування чи будь-які інші матеріали. Закінчується лезо вістрям, а його повна довжина складає 9,5 см. У Morakniv 510 досить тонкий клинок - 2 мм, завдяки чому для різу потрібно докладати менше зусиль. Але використання якісного металу дає достатній для ножа запас міцності.

Рукоятка в цій моделі - пластикова. Природна податливість цього матеріалу дозволила отримати ручку зручної форми, яку зручно тримати в долоні. Її довжина дорівнює 11,3 см. Так що загальна довжина Morakniv 510 – 208 мм. А важить він 88 г.

Ще один елемент комплектації - пластикові піхви. Вони забезпечують безпеку під час перевезення ножа та роблять його зберігання зручним.

особливості:

довжина леза ножа дорівнює 95 см;
тип заточування леза – plain;
матеріал клинка – шведська вуглецева сталь;
фіксоване положення леза;
для ручки використовується пластик;
пластикові піхви;
загальний розмір ножа - 20,8 см;

вага ножа дорівнює 88 грам.

Характеристики

Материал клинка
Ножны/чехол
  • Ножны
Страна регистрации бренда
  • Швеция
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».