Тепловізійна насадка INFIRAY (IRAY) CLIP CH50

Тепловізійна насадка INFIRAY (IRAY) CLIP CH50

Продавець:Smart Ward

4.4/5  ( 39 оцінок )

258 914

207 131

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійна насадка INFIRAY (IRAY) CLIP CH50 V2

Для комфортного процесу полювання розробляється велика кількість приладів. Тепловізійні насадки дають змогу поліпшити якість стрільби як у денну, так і в нічну пору. Мрійна поліпшена мисливський арсенал, чудовим рішенням буде придбання приладу від компанії INFIRAY.

Тепловізійна насадка є бюджетним варіантом повноцінного у. Так можна швидко поліпшити характеристики гвинтівки. Пристрій є елементом передоб'єктивної модифікації. Їх можна встановлювати на и різних типів, що також є перевагою. На них можна за бажанням вмикати або вимикати пошук тепла. Так ними можна користуватися як звичайною сіткою для у.

Виробник INFIRAY

Китайська компанія є сучасним провідним розробником тепловізійних приладів для полювання: монокулярів, ів і тепловізизорів. Виробник працює не тільки на території своєї держави, але й має філії в багатьох країнах.

Виробник запатентував понад 400 технологій і розробив безліч тепловізорів для стрільби. В асортименті велика кількість ів на будь-який смак. З огляду на основні характеристики, можна підібрати найвідповідніші в необхідній ціновій категорії.

InfiRAY Clip CH50 V2 є тепловою насадкою, яка підходить для більшості сучасних ів на гвинтівки. Вона не потребує перевстановки, потрібно затиснути та вистрілити. Прилад дає змогу точно вирівнювати поле зору з центром денної оптики. Це забезпечує оптимальне поле огляду власнику гвинтівки.

Основні характеристики

Насадка збільшує зображення у 2-4 рази, однак це не впливає на ювання під час встановлення на оптику денного типу. Після того як тепловізор буде встановлений на , можна користуватися гвинтівкою з такою ж зручністю, як і з уже наявною сіткою і видаленням зіниці виходу. Серія Clip CH50 дає змогу змінювати поле зору, завдяки тому, що належить до приладів зі змінною кратністю.

  1. Роздільна здатність приладу — 640 на 513.
  2. Кількість пікселів приладу — 12 мкм.
  3. Частота кадрів — 50 Гц.
  4. Об'єктив діаметром 50 мм.
  5. Можливість збільшення у денного типу — від 1 до 6.
  6. Наявність датчиків руху для спрощення виявлення.
  7. Вбудований компас цифрового типу.
  8. Максимальний період роботи на акумуляторах — 7 годин.
  9. Дальність виявлення об'єктів — 2600 м.
  10. Вага тепловізора приблизно 500 г.

Прилад допомагає покращити якість у за бюджетну вартість, проте полювання водночас стає зручнішим. Для роботи з ним не буде потрібно наявності професійних навичок, досить правильно прикріпити прилад і розібратися в керуванні.

Основні переваги InfiRAY Clip CH50 V2

Встановлення насадки на дає змогу отримувати високоточну картинку та користуватися гвинтівкою зі ще більшим комфортом. Серія насадок Clip CH50 належить до ів зі змінною кратністю, що дає змогу змінювати поле зору.

Пристрої цієї серії мають переваги перед полюванням у нічному образі зі стандартною оптикою або моделями нічного бачення завдяки тепловізору, який у них вбудований. За допомогою кріплення типу IAR ця серія дає змогу швидко знімати та кріпити пристрій без потреби занулення. До переваг також можна віднести:

  • високоякісне зображення;
  • немає потреби повторного встановлення нуля;
  • швидке прикріплення до у;
  • наявність E-zoom з високою точністю знімання;
  • стабільність під час стрільби;
  • режим ультрачіткості;
  • великий акумуляторний відсік;
  • можливість використання подовженого окуляра;
  • можливість роботи з денною оптикою.

Під час роботи з Clip CH50 допускається використання двох акумуляторів 16650. Завдяки цьому автономна робота тепловізора збільшується на 7 годин. До нього йде пульт віддаленої роботи, що дає змогу отримати доступ до максимальної кількості операцій. Цей прилад має дві насадки. Він використовується як монокуляр або ж можна користуватися як тепловою насадкою на денну оптику. Має великий окуляр у 8 мм і найправильніше взаємодіє з ами, що мають збільшення від 1 до 9х.

Наявність дистанційного пульта дає змогу прикріплювати його до тригера та використовувати для настроювання за потреби. Clip CH50 можна прикріпити до у діаметром від 40 до 55 мм.

Високоякісне зображення

Тепловізорний сенсор від компанії Infiray Vox є високоякісним і має роздільну здатність 640 на 512. NETD забезпечує гарне бачення цілі навіть у найнесприятливіших умовах — дощ, туман, мороз тощо. Виявлення тепла працює навіть під час морозного ранку, дощу або туману, тому погода не зможе порушити плани мисливця.

Немає потреби повторного обнулення та швидке прикріплення

Прилад легко кріпиться до оптичного у та не вимагає наявності додаткових навичок. Прилад має AIR-адаптер, завдяки чому в процесі полювання його просто зняти, водночас не буде порушено нульовий показник. Тепловізорна насадка здатна настроювати центральну точку оптики з полем зору насадки, що забезпечує найширший огляд.

Наявність E-zoom з високою точністю знімання

У цій серії використовується E-zoom з можливістю збільшення зображення — 2х-4х. Ця опція дає змогу підтримувати центр масштабування. Водночас збільшення ніяк не впливає на точність ювання. Під час використання Clip CH50 як монокуляр підтримує збільшення 1х із масштабуванням від 2 до 4х. Чіткість картинки висока, а отже, й деталі передаються чітко.

Ультрачіткий режим

Компанія розробила та запатентувала систему надчіткого теплового зображення. Вона ґрунтується на прописованих алгоритмах, що дають змогу працювати за несприятливої погоди. Цей режим дає змогу отримувати чітку картинку та прибирати розмитість, збільшуючи деталізацію. Збільшується можливість визначення об'єктів за поганих погодних умов.

Характеристики

Діяльність ідентифікації, м
Живлення
Діаметр передньої лінзи, мм
Матриця
  • 640x512
Роздільна здатність матриці, пікс
  • 640х512
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення