Тепловізор iRay Zoom ZH38V2 (INFIRAY)

Тепловізор iRay Zoom ZH38V2 (INFIRAY)

Продавець:Smart Ward

4.2/5  ( 45 оцінок )

148 679

116 000

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Iray Zoom ZH38 — перший у світі тепловізор, побудований на інноваційних сенсорах iRay Vox Ceramic 640х512 pix. @ 12 мкм (NETD) <25mK, 50 Гц. Гранично висока чутливість на лад покращила якість картинки та можливості самого приладу, залишивши продукцію компаній, що конкурують, далеко позаду. Дальність виявлення теплих об'єктів оновила максимум. Автомобіль можна побачити з дистанції майже 4 кілометри, людини з 2х. Оптика зі збільшенням 1,6 — 12,8x адаптована для виконання завдань на будь-якій дистанції. Тепловізор можна застосовувати на всіх типах полювання, включно з гірською. Опції запису відео допоможуть зберегти в пам'ять всі вдалі моменти. Тепловізійний монокуляр Iray Zoom ZH38 відгуки від експертів отримав тільки захоплені. Передові технології вже доступні на громадянському ринку.

Тепловізор для полювання та спостережень Iray Zoom ZH38 характеристики

  • Дальність виявлення автомобіля/людини — 3940/ 1974 м;
  • Матриця iRay Vox Ceramic 640х512 pix. @ 12 мкм (NETD) <25mK, 50 Гц (iRay Technology);
  • Германієвий об'єктив F38/19 з фокусуванням від 1 м, збільшення 1,6 – 12,8x;
  • Поле зору, градусів/м на 100 м — 11,5 х 8,7 / 22,9 х 17,2;
  • Кольоровий FHD OLED дисплей 1440×1080 пікс, 5 колірних палітр;
  • Стадіометричний далекомір на 3 значення;
  • Записування відео фото 32 Гб пам'яті, Вбудований модуль Wi-Fi;
  • Клас вологозахисту з IEC 60529 — IP67;
  • Система живлення — Змінний Li-ion акумулятор, автономна робота до 10 годин;
  • Можливість під'єднання зовнішнього джерела живлення USB, Type-C;
  • Діапазон робочих температур: від -20 до +50 °C;
  • Виробник InfiRay Technologies Co., Ltd, гарантія 2 роки;
  • Повний цикл гарантійних зобов'язань.

Функціональні особливості

У тепловізійному модулі мисливського монокуляра Iray Zoom ZH38 вперше застосовані технології, які були доступні тільки військовим. Це матриця iRay Vox Ceramic 640х512 pix. @ 12 мкм (NETD) <25mK, 50 Гц із гранично високим порогам чутливості. Неабиякий монокристал зі щільністю посадки детекторів неабияк поліпшив характеристики приладу, піднявши планку можливостей на новий рівень. Зображення навіть сильно віддаленого об'єкта має високий рівень деталізації, загальна картинка місцевості інформативністю. Модуль працює на частоті 50 Гц, що оптимально для динамічних сцен із рухомими об'єктами.

Германієва оптика з довгофокусним об'єктивом F38/19 має діапазон оптичного збільшення має власне збільшення 1,6 — 12,8x, Поле зору в градусах 11,5 х 8,7, що дасть змогу бачити зону простору на 22,9 х 17,2 метра на 100 м.

Рекордна дальність виявлення розміром з автомобіль 3940 метрів, а людину 1974, здивувала навіть від'єднаних скриподів. Прилад може перекрити весь спектр завдань для будь-якого типу полювання.

П'ять колірних палітр для кращого зображення мають оптимальні параметри для різних ситуацій. Контрастні відтінки чорного й білого кольорів оптимальні під час пошуку об'єктів полювання. Кольорові рішення можуть виділити найгарячіші місця, даючи змогу мисливцям безпомилково визначати трофейність і ідентифікувати ціль.

Кольоровий FHD OLED дисплей із роздільною здатністю 1440×1080 пікселів надасть повнорозмірне зображення з високою деталізацією й інформативністю. На відміну від попередніх версій, видно шерсть тварин, трава та інші дрібні об'єкти навколишнього оточення.

Опції запису відео та фото перетворюють звичайний монокуляр із тепловізором на потужний мультимедійний інструмент. Можна записати моменти вдалих спостережень і поділитися роликами з друзями в соціальних мережах на ютубі та тематичнихфанах.

Модуль Wi-Fi мобільний застосунок InfiRay OutDoor дасть змогу дистанційно керувати параметрами, переглядати відео та багато іншого. Скануйте Qr-код і вирушайте в дивовижний світ спостережень.

Новий обробник зображення Ultraclear 3.0 отримав патентовані алгоритми оброблення. На більш продуктивному процесорі вдалося на 20% поліпшити якість картинки, оновивши черговий рекордний максимум.

Міцний пластиковий корпус готовий до будь-яких випробувань навіть в екстремальних умовах. Клас захисту IP67 гарантує працездатність під час атмосферних опадів. Прилад впорається з падінням і випадковими ударами проти гілки дерев. Діапазон робочих температур (20~+50 °C) прекрасно вписується в кліматичні умови України.

Електроживлення від змінного літій-іонного джерела забезпечує до 10 годин автономної роботи. Змінювати розряджену батарею можна на ходу та відразу братися до спостережень. Для продовження часу роботи можна скористатися зовнішнім джерелом живлення типу Power Bank 5V DC інтерфейс Micro-USB Type-С.

Комплект постачання:

  • Тепловізійний монокуляр Iray Zoom ZH38;
  • Інструкція користувача;
  • Інструкція з експлуатації;
  • Гарантійний талон.

    Технічні характеристики

    Матриця
    Дисплей
    Оптичні характеристики
    Живлення
    Відеорекордер
    Далекомір
    Додаткові функції
    Фізичні та експлуатаційні параметри
    Діапазон експлуатаційних температур, °C
    Клас захисту (по IEC 60529)IP67

Характеристики

Діаметр передньої лінзи, мм
Живлення
Діяльність ідентифікації, м
Інтерфейси та роз'єми
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення