Кофта M-Tac Pilgrim Чорний 2XL/R

Кофта M-Tac Pilgrim Чорний 2XL/R

Розмір: 2XL

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 291 оцінок )

2 774

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Вдалим рішенням для створення образів у міському або спортивному стилі стане кофта Pilgrim Cotton від бренду М-Тас. Стильна та практична олімпійка відмінно підійде для повсякденного використання і гарантує комфорт при занятті активними видами спорту.

Верх кофти пошитий з інноваційної тканини (99% нейлону, 1% еластану). Основа з 100% бавовни, яка зручна у використанні, не парить і проста в догляді. Така комбінація матеріалів забезпечить довговічність і зносостійкість виробу.

Основною особливістю спортивних кофт є їх зручність. Дана модель застібається на центральну блискавку та має дві місткі кишені. Манжети з трикотажної резинки добре зберігають форму та запобігають потраплянню холодного повітря. Зручний капюшон захистить від вітру та негоди. Прямий крій кофти не обмежує рухів і гарантує максимальний комфорт при виконанні активних фізичних навантажень.

Pilgrim Cotton відмінно поєднується як із джинсами, так і зі спортивним чи тактичним одягом. Обирай М-Тас, якщо ти не слабак!

 

Матеріали:

99% нейлону, 1% еластану

100% бавовна

Фурнітура:

YKK

Особливості:

-         дві місткі кишені;

-         манжети з трикотажної резинки;

-         зручний капюшон.

M-TAC КОФТА PILGRIM


Стильна та практична кофта Pilgrim від бренду М-ТАС чудово підійде як для повсякденного використання, так і для занять активними видами спорту. Вона доповнить Ваш образ у спортивному та міському стилі та подарує комфорт під час експлуатації.

Модель вдало поєднується як з тактичним одягом (наприклад, штанами Aggressor), так і з джинсами та спортивними штанами (наприклад, з моделлю Stealth Cotton).



Модель доступна в таких кольорах:
- Black
- Dark Olive
- Army Olive

Бренд М-ТАС регулярно радує шанувальників новинками. Так, останнім часом розширюється лінійка одягу для тренувань та повсякденного носіння. Тут Ви зможете знайти не тільки одяг для спорту, але й універсальніші речі, які чудово доповнять Ваш образ у різних стилях. Висока якість та продуманий дизайн кожного виробу обумовлюють популярність продукції бренду.

Тепер докладніше про новинку.





Кофта Pilgrim має комбінований верх.
Верхня частина кофти та капюшон пошиті з інноваційного матеріалу (99% нейлон, 1% еластан).



Основа виконана з 100% бавовни, що володіє масою позитивних характеристик: вона не парить, зручна у носінні та проста у догляді.



Така комбінація матеріалів забезпечить довговічність та зносостійкість виробу.

Спереду кофта застібається на блискавку YKK (Японія) під горло, що дозволяє захистити шию від вітру.



Зручний капюшон, що тягнеться за допомогою шнура, добре захистить від вітру та поганої погоди.





Дві місткі бічні кишені дозволять розмістити необхідні предмети, а також зігріти руки в холодну погоду.



Низ кофти та манжети рукавів оснащені еластичною трикотажною резинкою у тон основної тканини. Завдяки резинці ці деталі кофти довго зберігають форму і запобігають попаданню холодного повітря.



Стильний та водночас непомітний логотип бренду нанесений на лівій стороні виробу в районі грудей.



Насамкінець слід зазначити, що модель Pilgrim від бренду М-ТАС – це універсальна кофта, яка однаково добре підійде для бігу, занять активними видами спорту та повсякденного використання. Завдяки продуманому крою модель надзвичайно зручна та не сковує рухів. А завдяки комбінації матеріалів, з яких виготовлена кофта, вона не парить і надзвичайно комфортна в носінні. Кофта Pilgrim відмінно поєднується як із джинсами, так і зі спортивним або тактичним одягом, а значить, відмінно впишеться практично у будь-який гардероб.


Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами