M-Tac сумка Companion Bag Small Black

4 відгуки Код:  416091618

M-Tac сумка Companion Bag Small Black

4 відгуки Код:  416091618

Колір: Чорний

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 285 оцінок )

744

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

  Поясна сумка M-Tac Companion Bag Small настільки ж практична, як і Companion Bag Large, але більш компактна. Внутрішній органайзер вшитий, зменшена вага, але всі основні функції збереглися. У чотирьох кишенях можна розмістити що завгодно: гроші, смартфон, аптечку першої допомоги, інструменти, перекус, рукавички тощо. Просторий головний відсік закривається двосторонньою “блискавкою”, оснащений сітчастою кишенею на «блискавці», підвішеною петлею і панеллю-органайзером. Дві зовнішні кишені закриваються також “блискавками”. Тильна фіктивна кишеня-рукав дозволяє приховати пояс сумки й одягнути її на широкий ремінь, рівномірно розподіливши навантаження. Регульований ремінь, що знімається, може використовуватися як наплічний, якщо користувач вирішить приховати сумку під курткою. Кілька строп дозволяють швидко інтегрувати сумку в будь-яку систему Molle / PALS. Панель з Velcro розташована на зовнішній кишені і може бути використана для персоналізації.

 Габарити 13 x 22 x 7см

Огляд M-TAC СУМКА COMPANION BAG SMALL


Чергова новинка 2019 роки від вітчизняного бренду M-Tac - поясна сумка Companion Bag Small. Вона настільки ж практична, як і Companion Bag Large, але більш компактна. Вона стане відмінним варіантом для повсякденного носіння, допоможе розмістити всі ті дрібниці, які ми зазвичай розкидуємо по кишенях. А мінімалістичний дизайн і відсутність зайвих деталей дозволять поєднати даний аксесуар з багатьма стилями одягу.



В асортименті аксесуарів, що випускаються компанією M-TAC, вже є значна кількість поясних сумок. Наявність власного конструкторського цеху дає можливість виробникові експериментувати з дизайном, додаючи або прибираючи деталі і тим самим роблячи нові моделі більш відповідними певних запитів користувачів. Так, модель Companion Bag Small - це зменшена версія своєї попередниці, моделі Large, що зберегла оптимальне поєднання мінімалізму і функціональності при зменшенні габаритів.



Модель доступна в декількох варіантах забарвлення:
- Black
- Dark Coyote
- Ranger Green

Габарити сумки: 13х22х7 см.
Матеріал виготовлення: 100% поліестер

Просторе головне відділення сумки закривається двосторонньою блискавкою, в бігунки якої протягнуті петлі з паракорду, що робить зручним відкривання навіть в зимових рукавичках.



Усередині основного відділення з одного боку розташований карман на блискавці, який можна використовувати під дрібні предмети або грошові купюри і дрібниці.



А в іншому - міні-органайзер з кишень і петельок з еластичної гумки. В якому Ви можете розмістити свій EDC-набір.





Сумка має невелике фронтальне відділення-кишеню на блискавці. В ній прекрасно поміститься невеликий павербанк і якась дрібнота.



З фронтальної частини сумки, поверх кишені, розташована велика панель з velcro велюру. На ній можна розмістити нашивки, ID-ідентифікатори і т.д.





На панелі по центру нашите гумове лого M-TAC.

Сумка може носитися на талії, для чого обладнана ременем з міцної нейлонової стропи.



Поясний ремінь може використовуватися як плечовий, якщо користувач вирішить носити сумку через плече.



Ремінь застібається на фастекс і має регулювання по довжині.





З боків сумки вшиті стропи для закріплення додаткового обладнання.



Тильна сторона сумки забезпечена ще одною кишенькою на блискавці. Він прекрасно підійде для плоских предметів, що представляють цінність, таких як документи або купюри.



Спинка сумки дає можливість протягувати через неї брючний ремінь, додатково фіксуючи її на поясі. Фіктивну кишеню-рукав дозволяє приховати пояс сумки і рівномірно розподілити навантаження.



На закінчення можна відзначити, що модель Companion Bag Small - це відмінний варіант міської сумки. Вона має зменшену вагу і габарити в порівнянні зі своєю попередницею, моделлю Large, але при цьому зберігає весь функціонал. У чотирьох кишенях можна розмістити що завгодно: гроші, смартфон, аптечку першої допомоги, інструменти, перекус, рукавички тощо. Модель відмінно підійде для повсякденного носіння, поїздок, подорожей, відряджень і т. д. У ній Ви будете мати під рукою всі необхідні дрібниці, не перевантажуючи при цьому кишені, і не випускаючи цінні речі з уваги.

Характеристики

Колір
Розміри
  • 64*32*22 мм
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 4

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки