Рюкзак 90 Points City Commuter Backpack Black

Рюкзак 90 Points City Commuter Backpack Black

Продавець:SIMo4ka

4.6/5  ( 150 оцінок )

1 999

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рюкзак 90 Points City Commuter Backpack Black

Рюкзак 90 Points City Commuter орієнтований на активних міських користувачів. Рюкзак має гарну місткість завдяки грамотній організації внутрішнього простору в нього поміститься багато потрібних речей і пристроїв. Лаконічний строгий дизайн моделі чудово поєднується з будь-яким стилем в одязі. Навіть не до кінця заповнений рюкзак тримає форму та має стильний та акуратний вигляд.

НЕ ВЖИВАТИ ДОЖЯ І СОЛЦЯ
Під час виготовлення  90 Points Urban Commuting Bag використовувався зносостійкий матеріал, який не боїться вигоряння, стійкий до стирання й забруднення. Якщо рюкзак потрапить під дощ, всі речі всередині залишаться сухими. Щільна тканина з гідрофобними властивостями надійно захищає вміст від намокання.

МНОГО МЕСТА ДЛЯ ВІДЧЕЙ
Усередині 90 Points Urban Commuting Bag розділений на відділення та секції для зберігання канцелярії, речей і техніки. У рюкзаку передбачене віброзахищене відділення для перевезення ноутбука, тут є місце для розміщення зовнішньої батареї, смартфона, мишки, зарядного пристрою. Кожен пристрій поміщається в окрему кишеню для безпечного транспортування.

ВАЖЛИВІ ДРІБНИЦІ
Спеціальний ремінь на спинці дає змогу закріпити рюкзак на висувній ручці валізи, щоб транспортувати його разом з іншим багажем. Ви зможете тримати рюкзак у руках у громадському транспорті, використовуючи надійну ручку для перенесення. Для зручного носіння плечові ремені регулюються за довжиною за допомогою міцної фурнітури з якісного пластику.

Характеристики

Колір
Країна реєстрації бренду
  • Китай
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами