Тепловізійний приціл ThermTec Vidar 660L

Тепловізійний приціл ThermTec Vidar 660L

Продавець:Krop Security

4.6/5  ( 111 оцінок )

148 000

Є в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний приціл ThermTec Vidar 660L (640x512) 3000м з далекоміром

ThermTec Vidar 360L - тепловізійний приціл з далекоміром, що має найбільш далекобійні в лінійці оптичні характеристики. Прилад призначений для тактичного використання, ідеально підійде для полювання і бойових дій. Старша модель обладнана лазерним далекоміром з балістичним калькулятором, високочутливим детектором з роздільною здатністю 640x512, кроком пікселя 12 мкм і NETD ≤25 мК, OLED-дисплеєм 1024x768 і двофокальним об'єктивом 20/60 мм.

Тепловізор оснащений спеціальним перемикачем, розміщеним на об'єктиві, який дає змогу переходити з одного режиму на інший, обираючи широке (за 20 мм) або вузьке (за 60 мм) поле зору. Відповідно, об'єктив 20 мм забезпечує великий кут огляду в 21.7° х 17.4°, при цьому його оптичне збільшення становить 1.1x, а об'єктив 60 мм дає поле зору 7.7° х 5.9° і базову кратність 3.2х. При цьому, як і в інших моделей лінійки, у Vidar 660L є цифровий зум від 1 до 5 крат. Вбудований лазерний далекомір дає змогу вимірювати відстані до 1200 метрів.

Тепловізійний приціл ThermEye Vidar 660L гарантує чітку картинку в будь-яких умовах, як за поганої погоди і різних несприятливих атмосферних явищ, так і за низького освітлення аж до повної темряви.

Особливості ThermTec (ThermEye) Vidar 660L:

Високочутливий сенсор. Тепловізійний VOx-датчик з високою термочутливістю (NETD) менш як 25 мК здатний вловлювати найдрібніші деталі, навіть якщо ціль і тло мають майже однакову температуру.

Двофокальний об'єктив. Широке поле зору і можливість детального вивчення цілей забезпечується завдяки об'єктиву з двома фокусними відстанями (20 мм для виявлення і 60 мм для ідентифікації).

Лазерний далекомір і балістичний калькулятор. Вбудований далекомір з балістичним калькулятором дають змогу виявляти цілі на великих відстанях і стріляти з високою точністю.

Технологія корекції нерівномірності. Технологія NUC (Non-Uniformity Correction) дає низький рівень шуму і стабільне зображення навіть без калібрування.

Високоточний зум. Плавне і швидке збільшення від 1x до 5x забезпечує чудову різкість і найвищу роздільну здатність деталей від мінімальної до максимальної кратності.

Велика дальність виявлення. Завдяки об'єктиву з діаметром 60 мм і вдосконаленому алгоритму, приціл забезпечує виняткову дальність виявлення до 6667 метрів навіть в умовах повної темряви.

Автоматичне виявлення об'єктів. Приціл може автоматично виявляти та ідентифікувати цілі, що потрапляють у його поле зору, запобігаючи пропуску важливих об'єктів.

Повідомлення в реальному часі через додаток. Застосунок «Smart Thermal» миттєво надсилає повідомлення про виявлення цілей, даючи вам змогу бути в курсі того, що відбувається, без відволікань.

Автоматичне пристрілювання. Функція автоматичної пристрілки дає змогу швидко і точно налаштувати мітку прицілу перед пострілом.

Вбудована пам'ять. Карта пам'яті ємністю 64 ГБ дає можливість зберігати велику кількість фотографій і відеозаписів безпосередньо в приладі.

Двостороннє підключення Wi-Fi. Підтримка Wi-Fi і можливість під'єднання до точки доступу дають змогу передавати зображення в реальному часі на інші пристрої.

Легка та компактна конструкція. Завдяки компактним розмірам і невеликій вазі тепловізор ThermTec Vidar 660L стане ідеальним супутником у будь-якому полюванні або спостережній поїздці.

Надійний корпус. Маючи клас захисту від атмосферних впливів IP67, приціл захищений від сильного дощу, снігу, диму, смогу або пилу.

Технічні характеристики:

Тип детектора: VOx

Роздільна здатність сенсора: 640x512 пікселів

Розмір пікселя: 12 мкм

Частота оновлення кадру: 50 Гц

Теплочутливість (NETD): ≤25 мК

Оптичне збільшення: 1.1x/3.2x

Цифровий зум: 1x-5x

Об'єктив: 20/60 мм

Діаметр вихідної зіниці: 6 мм

Видалення вихідної зіниці: 45 мм

Поле зору: 21.7° x 17.4°/7.3° x 5.9°

Подвійне поле зору зі швидким перемиканням на об'єктиві: є

Регулятор корекції діоптрій: є

Відкидна захисна кришка на об'єктиві: є

Палітри кольорів: white, black, red, green, golden, violet

Режим «картинка в картинці»: є

Тип дисплея: OLED

Роздільна здатність дисплея: 1024x768

Дальність виявлення: 3000 м

Лазерний далекомір: є

Дальність вимірювання далекоміра: 1200 м

Балістичний калькулятор: є

Фото- і відеозапис: є

Вбудована пам'ять: 64 Гб

Інтерфейси: Wi-Fi, USB Type-C

Джерело живлення: акумулятор 18650 (2 шт.)

Час роботи батареї: 14 годин

Клас захисту: IP67

Температура експлуатації: -20°C...+50°C

Тип кріплення: Weaver/Picatinny

Вага: 920 г

Габарити: 220x100x87 мм.

Характеристики

Діяльність ідентифікації, м
Живлення
Діаметр передньої лінзи, мм
Мінімальна оптична кратність, х
Максимальна оптична кратність, х
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення