Прилад нічного бачення Challenger 3.5x50

Оставить отзыв Код:  421594359

Прилад нічного бачення Challenger 3.5x50

Оставить отзыв Код:  421594359

Продавец:Krop Security

4.6/5  ( 102 оценок )

10 710

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Монокуляр нічного бачення Pulsar Challenger GS 3.5x50, оснащений якісним електронно-оптичним перетворювачем, має сучасний, унікальний дизайн і найкращі експлуатаційні характеристики. В його основі поєднуються спеціально розроблена оптика об'єктива R-Contact і електронно-оптичного перетворювача CF-Super, які працюють як єдина система. Результатом розробки є висока роздільна здатність, відсутність усіляких викривлень зображення по краях поля зору та хороший контраст. Ще однією особливістю є те, що прилад оснащений п'ятилінзовим окуляром. Pulsar Challenger має клас захисту IP65, тобто є пило- та вологозахищеним, що значно розширює середовище та умови його застосування.

У приладі передбачено вбудований інфрачервоний освітлювач для особливих умов, а саме, для спостереження на невеликій відстані за наявності хмар, відсутності Місяця і в повній темряві.

Можна виділити такі основні особливості:

ЕОП CF - Super

В основі конструкції ПНБ серії GS лежить оригінальне поєднання ЕОП CF-Super і спеціально розробленої оптики, що забезпечує абсолютну відсутність дисторсії (викривлення зображення), чіткість і геометричну точність зображення на всій поверхні екрана. Висока роздільна здатність приладу досягається в рівній мірі як завдяки застосуванню в оптичних елементах скла вищої якості, так і завдяки особливій формі фотокатода ЕОП.

Вбудований ІЧ - освітлювач

Потужний вбудований ІЧ - освітлювач доцільно використовувати в умовах недостатньої освітленості для спостереження на дистанціях вище середньої

Корпус

Міцний герметичний корпус з металу і пластику здатний ефективно протистояти впливу ударів, вологи і пилу, що дає змогу використовувати прилад в екстремальних умовах

Окуляр

ПНБ Challenger GS оснащуються п'ятилінзовим окуляром (якісне зображення по всьому полю зору, висока чіткість і контрастність) зі скошеним гумовим наочником. Під час обертання окуляра положення наочника залишається незмінним.

Кріплення

Challenger має два діаметрально розташованих кріпильних пристосування з гніздом 1/4». Це дає змогу використовувати прилад із маскою. Додаткова планка типу Weaver на корпусі призначена для встановлення на прилад додаткового ІЧ - освітлювача Pulsar або інших аксесуарів.

Управління

Усі операції здійснюються за допомогою одного вимикача, що працює послідовно на активізацію приладу і вбудованого ІЧ-освітлювача.

Характеристики

Диаметр передней линзы, мм
Минимальная оптическая кратность, х
Дальность идентификации, м
Максимальная оптическая кратность, х
Минимальная дистанция фокусировки, м
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Характеристики и комплектация товара могут изменяться производителем без уведомления