Тепловізійний приціл ATN MARS LT 3-6х (160x120)#

Тепловізійний приціл ATN MARS LT 3-6х (160x120)#

Продавець:Krop Security

4.6/5  ( 102 оцінок )

64 000

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний приціл Якір ATN MARS LT 160 3-6x

Тепловізійні приціли – пристрої, що дозволяють робити стрілянину більш точною. Око людини навіть за стовідсоткового зору не зможе виявити мету в умовах обмеженої видимості і на великій відстані. Однак за допомогою тепловізійних прицілів це можливо. Сучасні моделі зазвичай рясніють безліччю додаткових функцій, але лінійка ATN MARS LT відрізняється мінімальним набором. Виробник спеціально випустив таку полегшену версію для тих, хто потребує лише базових функцій.

Особливості моделі MARS LT 160 3-6x

ATN – відома американська фірма, що випускає високоякісну тепловізійну техніку вже понад 20 років. На світовому ринку вона зарекомендувала себе як виробник надійних пристроїв, серед яких бюджетні варіанти. До таких належать модель MARS LT 160 3-6x. Її невелика вартість обумовлена відсутністю такого функціоналу, як модулі Bluetooth, Wi-Fi, далекомір, балістичний калькулятор, але вона чудово справляється з основним завданням забезпечити максимально точне прицілювання.

Для цього тепловізійного прицілу не будуть на заваді нічна імла, зливи, туман, снігопад. Ціль все одно буде виявлена завдяки трансформації теплового випромінювання, що йде від живих об'єктів, у спектр, видимий для очей людини. Прилад дозволить побачити мету навіть у тому випадку, якщо вона ховається у нещільній рослинності.

До особливостей моделі належать:

невеликі габарити;

спрощені оптико-електронні характеристики;

Використання на коротких дистанціях (до 100 метрів).

Вона підходить для встановлення на будь-які види зброї. Для цього використовуються стандартні кільця розміром 30 мм. Прилад можна використовувати для охоронної діяльності та полювання.

Мисливцям він допоможе:

налаштовуватися на ціль у будь-яких умовах видимості;

ідентифікувати об'єкти;

вистежувати поранених тварин.

Розпізнавання виконується завдяки чіткому промальовуванням контурів об'єктів, які потрапляють у поле видимості пристрою.

Основні характеристики

Основою будь-якого тепловізійного прицілу є електронна матриця, що виконує функцію переведення інфрачервоного випромінювання у видимий спектр. У моделі MARS LT 160 3-6x вбудований мікроболометр, що не охолоджується, з ядром ATN Obsidian Core LT. Це інноваційна розробка компанії, яка оптимізована під низьке енергоспоживання. Характеристики процесора:

роздільна здатність 160х120;

крок пікселя – 17 мкм;

швидкість зміни кадрів – 60 Гц.

Роздільна здатність матриці скромна, але для використання прицілу в межах 100 метрів його вистачає. Частота оновлення кадрів – важливий параметр, від якого залежить, наскільки чіткою буде картинка, яка відтворюватиметься на дисплеї. Особливо це важливо при спостереженні за об'єктами, що рухаються. У цій моделі швидкість, з якою оновлюються кадри, висока. Тому зображення не буде розмите, навіть якщо мета, що відстежується, швидко пересувається.

Картинка виводиться на дисплей з високою роздільною здатністю 1280х720, що робить цю модель порівнянною з флагманами тепловізійного обладнання. Кут огляду MARS LT 160 3-6x - 11х8.3. Це достатньо для того, щоб одразу бачити досить велику область простору. Щоб максимально розглянути об'єкт, його можна наблизити. Для цього слід використовувати вбудований зум у межах від 3 до 6.

За допомогою об'єктива діаметром 19 мм можна виявити людину на відстані 475 метрів, але розпізнавання відбудеться за дальності 240 м, а ідентифікація – 160 м. Картинка, що видається на дисплеї, може бути у двох варіантах:

гарячому білому;

гарячий чорний.

Вони перемикаються залежно від переваг спостерігача та умов температурного розмаїття. Дві палітри кольорів достатні для того, щоб підібрати оптимальний варіант для спостереження і прицілювання.

Інші параметри

MARS LT 160 3-6x – модель, корпус якої виготовлений із сплаву авіаційного алюмінію. Він надає їй міцності, але й водночас робить легкою. Вага пристрою - всього 650 грам, завдяки чому його можна довго носити і брати на будь-які відстані. Цьому також сприяє невеликий розмір – 292х56х55 мм. При цьому можна не перейматися тим, що прилад пошкодиться. Він має ступінь захисту IP66, тобто корпус виконаний так, щоб усередину не потрапляли пил, тверді частинки та вода. Причому приціл є стійким до впливу сильних водних потоків, тому його можна використовувати навіть під час зливи.

Також виробник надав цій компактній моделі такі характеристики:

діапазон робочої температури у межах від -28 до +48 градусів;

наявність 3D акселерометра;

ударна стійкість – до 12 калібру;

живлення від вбудованого літій-іонного акумулятора.

На одному заряді приціл може працювати десять годин. Для заряджання у пристрої є порт USB Type-C, а в комплектацію входить відповідний кабель. Щоб здійснити прицілювання, потрібно вибрати один із вбудованих шаблонів прицільної сітки. Перед стріляниною слід виконати пристрілку. У пристрої для цього існує функція One Shot Zero – пристрілювання одним пострілом.

Характеристики

Діаметр передньої лінзи, мм
Мінімальна оптична кратність, х
Діяльність ідентифікації, м
Максимальна оптична кратність, х
Роздільна здатність матриці, пікс
  • 160x120
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення