Ніж Grand Way із черепами

Матеріал клинка

Ніж Grand Way із черепами

Продавець:UTgroup

4.7/5  ( 78 оцінок )

500

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Клинок — витончені та трохи хижі контури, виготовлений із неіржавкої сталі 440С. Ця марки сталі забезпечує клинок Grand Way 18037 тривалою збереження гостроти та захищеністю від негативних впливів вологи та намокання. Крім того, клинок забезпечений декоративно-функціональним прорізом, що працює на дизайн і полегшує його розкладання. Є на ньому та класичні шпеники. А виступ-плавник на ньому — не тільки допомагає швидко відкривати ніж, але й слугує підпальцевим упором у відкритому положенні. Також клинок пройшов оброблення й отримав покриття black stonewash, що й прикрасило його та дало додатковий захист від подряпин і слідів використання. Колодка — сталеві пластини-лайнери з пластиковою й алюмінієвою накладками. На ножі 18037 є кліпса, з якою його зручно носити на кишені джинсів, штанів і іншого одягу. Накладки колодки прикрашені об'ємними виборами штурвала та черепа в ліхій піратській косинці. Природно, тут простежується прямий натяк на фільм "Пірати карибського моря" та інші піратські історії, здавна улюблені хлопчаками та юнаками в усьому світі. Всі ці переваги роблять складаний ніж Grand Way 18037 придатним варіантом для тих, хто підшукує собі повнорозмірний фолдер для щоденного використання (EDC) або нескладних походів. 

ВИРОБНИК: GRAND WAY

ТИП НОЖА: СКЛАДНИЙ

ЗАГАЛЬНА ДОВЖИНА, ММ: 220

ДОВЖИНА КЛИНКА, ММ: 95

ДОВЖИНА РУЧКИ, ММ: 122

ТОВЩИНА КЛИНКА, ММ: 3.3

ШИРИНА ЛЕЗА, ММ: 30

МАРКА СТАЛІ: 440 С

ТВЕРДІСТЬ СТАЛІ, HRC: 57-58

ПОВЕРХНЯ ЛЕЗА: BLACK STONEWASH

МАТЕРІАЛ РУКОЯТКИ: АЛЮМІНІЙ

- ДОСТУПНІСТЬ КЛІПУ: ТАК

ТИП ЗАМКА: LINER LOCK (ДОПОМІЖНИЙ ЗАМОК)

НАЯВНІСТЬ КЕЙСУ: НЕМАЄ

ВАГА, Г: 150

ТИП УПАКОВКИ: КОЛЬОРОВА КАРТОННА КОРОБКА

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • HRC:57-58
Піхви/чохол
  • Немає
Кількість предметів
  • 1
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».