Нож складной Boker Plus RBB 2.0 Black замок Back Lock 01BO496

Код:  424727646
Длина клинка, мм
  • 92
Материал клинка

Нож складной Boker Plus RBB 2.0 Black замок Back Lock 01BO496

Код:  424727646

Есть в наличии

6 699

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Компанія Boker поставила перед Джимом Вагнером, відомим експертом з бойових мистецтв, завдання - розробити найкращий тактичний ніж. Результатом його роботи стала лінійка ножів під назвою Reality Based Blade. Ці ножі поєднують у собі безліч різних особливостей, які в інших тактичних ножах можна знайти лише окремо!

Навіть із першого погляду на Boker Plus RBB видно, що це добротний тактичний ніж. Початок для створення цієї моделі поклав всесвітньо відомий експерт із рукопашного бою Джим Вагнер, який навчав поліцейських Німеччини. Дизайнери ножового концерну Boker разом із ним розробили тактичний кишеньковий ніж для використання поліцією, армією та силами безпеки. Модель RBB 2.0 отримала масивний клинок профілю Clip Point із міцної інструментальної сталі D2. Сталь відмінно тримає гостру ріжучу кромку, а профіль клинка просто створений для проникаючих ударів. Наводиться у робоче положення за допомогою шайби, біля якої розміщено отвір для темляка. Фіксується у робочому положенні нетиповим для Boker замком Back Lock. Рукояті варто приділити особливу увагу. Накладки виконані з міцного матеріалу Zytel, який відрізняється гарною опірністю до зовнішніх факторів та хімічних речовин, не вбирає вологу та відмінно витримує ударні навантаження. Завдяки ергономічним підпальцевим виїмкам ніж комфортно лягати в руку, а для додаткової жорсткості під час упору зверху нанесені насічки. На торці розміщено ще один отвір під темляком та кишенькова кліпса глибокої посадки.
Тип товару Ножі
Бренд Boker
Тип ножа складаний
Вид ножа кишеньковий, туристичний, тактичний
Тип замку Back Lock
Твердість клинка 60 HRC
Марка стали D2
Колір клинка чорний
Матеріал рукоятки Zytel
Загальна довжина 230 мм
Довжина клинка 92 мм
Товщина клинка 3.5 мм
Колір рукоятки чорний
Вага 171 г

Характеристики

Толщина клинка, мм
  • 3.5
Длина клинка, мм
  • 92
Материал клинка
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».