Туристичний ніж Grand Way 2765 UB-N

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 180

Туристичний ніж Grand Way 2765 UB-N

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 30 оцінок )

787

Є в наявності

1

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ножі, подібні до 2765 UB-N знайомі багатьом ножаманам або історією, що захоплюються, а також користуються популярністю у любителів туризму, полювання та активного відпочинку. І не дивно, оскільки цей тип ножів відноситься до одного з найбільш перевірених часом і поколіннями безпосередніх користувачів. 2765 UB-N від компанії Grand Way, цілком доступні всім і кожному. І так само відрізняються високою якістю і великою надійністю. Для виготовлення клинка 2765 UB-N Grand Way, була використана 440С, яка є вже класичною сталлю для ножів і досить часто використовується більшістю виробників. Дана марка сталі володіє достатньою зносостійкістю і дуже добре тримає заточування, і при цьому не схильна до корозії. -N, з пізнаваною великою часткою добре підходить для різних, у тому числі і важких робіт. Служив спочатку для жорсткості та полегшення, цей дол тепер став своєрідним детектором того, що перед вами "той самий ніж", з яким і у вогонь, і у воду. З практично 4-міліметровою товщиною в обусі він здатний витримувати найнепростіші навантаження. Недарма ж перед нами класичний кліп-поінт чи клинок "зі щучкою". Чорне покриття антивідблиску на клинку виглядає дуже стильно і антуражно. Також, він додатково захищає ніж 2765 UB-N від корозії та подряпин.

До активу надійності та функціональності ножа 2765 UB-N Grand Way можна занести і широке розвинене рікассо, платівку, що виступає як рудимент гарди та масивне навершие, яке цілком може використовуватися як молоток.

Бочкоподібна рукоять із якісного гумополімеру забезпечена рядами поперечних борозен, які покликані покращити хват. Ніж не ковзає в руці і хороший для утримання голою рукою і рукою в рукавичці. екіпіровці. Дана модель поставляється з чохлом з кордури, але якщо вам потрібен чохол іншого класу, ви можете замовити шкіряний чохол з вищого ґатунку шкіри опціально, наявність уточнюйте!.

Переваги та особливості ножа Grand Way 2765 UB-N зі сталі 440 С:

  • Класичний впізнаваний кабароїд, що радує око і при цьому зовсім не декоративний ніж.
  • Поєднання матеріалів та технічних рішень у комплексі дає потужний та стильний тактичний ніж для важких робіт.
  • Один із найкращих ножів у мілітарі-стилі.
Модель 2765 UB-N від компанії Grand Way гарний вибір для тих, хто шукає собі потужний, функціональний, не обтяжений надмірностями, нескладний ніж. Похідний фіксед, який максимально наближається до бівачного типу ножів, ідеально підходить для використання в похідно-польових умовах.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 30
Товщина клинка, мм
  • 3.6
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».