Ніж ZT 0640

Код:  431793263
Длина клинка, мм
  • 96

Ніж ZT 0640

Код:  431793263

Нет в наличии

19 597

Гарантия. 3 месяца Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Описание

Легка і компактна модель не властива для модельного ряду Zero Tolerance, але, безсумнівно, знайде своїх шанувальників. Вузький клинок з високими спусками виконаний з порошкової сталі марки CPM 20CV. Сталь преміум класу чудово тримає гостроту, стійка до поздовжніх і поперечних навантажень, не схильна до впливу корозії або пітінга.

Площина клинка має 2 фініша - сатин і стоунвош. Для відкривання обрана таблетка - фірмовий спосіб для відкривання ножа від Ернеста Емерсона. Пігулка зручна у використанні, дозволяє маніпулювати ножем як голою рукою, так і рукою в рукавичці. Для утримання клинка у відкритому положенні використовується замок Frame Lock. Міцний і надійний, він витримає все навантаження, з якими доведеться зіткнутися ножа під час експлуатації. Рукоять виготовлена ​​з двокольорового карбону, що додає родзинки ножа. Кліпса переставляється в 2 положення для лівші і для правші.

Складаний ніж - різновид ножа, клинок якого забирається в рукоять. На сучасних складних ножах часто стоять пристосування для відкривання однією рукою, наприклад шпенёк або отвір. Складні ножі зручні в міських умовах через малі габарити.

Складні ножі - це одне з лідируючих напрямків в індустрії ножів. Вперше з'явившись в кінці 19 століття, складні ножі змогли роздобути непідробний інтерес в Україні і в усьому світі. Невеликі габарити, відмінні експлуатаційні характеристики і безпеку носіння - основні переваги тактичних, мисливських і туристичних складних ножів. Зручна конструкція складних ножів забезпечує чималу популярність цього виду товару. Їх використовують не тільки для щоденного носіння, але і в якості помічника під час полювання, в походах і т.д.

Сучасні виробники пропонують ножі розкладні в дійсно багатому спектрі видів, що дозволяє вибрати найкращий варіант не тільки для певної задачі, а й з огляду на розмір і особливості кисті користувача, вимоги до функціональності, якості стали клинка, матеріалу рукояті, наявності темляка, індивідуальні естетичні уподобання. Клинок може мати різні по висоті спуски, профіль, гладку, серрейторную або комбіновану ріжучу кромку - всі ці особливості впливають на зручність виконання певних завдань.

Характеристики

Толщина клинка, мм
  • 3.8
Длина клинка, мм
  • 96
Материал рукояти
  • Титан
Общая длина, мм
  • 216
Вес, г
  • 125
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image