Пістолет страйкбольний ASG CZ Shadow 2 кал. 6 мм

Пістолет страйкбольний ASG CZ Shadow 2 кал. 6 мм

Продавець:ZALP

4.8/5  ( 132 оцінок )

15 440

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пістолет страйкбольний ASG CZ Shadow 2 кал. 6 мм

CZ Shadow 2 від ASG представляє собою страйкбольну версію легендарного пістолета CZ Shadow 2, який як зовні, так і за масо-габаритними характеристиками повністю нагадує оригінал. Дана модель стала настільки успішною, що була визнана “найкращим страйкбольним пістолетом” в номінації “Вибір гравців” за версією Popular Airsoft Players Choice.

Затворна рама виконана із анодованого алюмінію і має менш заокруглену форму, на відміну від оригіналу, та збільшену масу за рахунок ширини. Завдяки цьому зменшується віддача та забезпечується більша точність стрільби. Глибокі та виражені насічки на кожусі-затворі забезпечують міцний хват при зведенні затвора. Також ще однією особливістю цієї моделі є подовжена спускова скоба, завдяки якій полегшується доступ до спускового гачка та є можливість вести стрільбу в рукавичках.

Тильна сторона руків'я Shadow 2 виконана у формі “бобровий хвіст” та має насічки для кращого утримання зброї. Збільшена кнопка скидання магазина має більш виражений зовнішній профіль та регулюється у трьох положеннях за допомогою шестигранного ключа. Направляюча зворотної пружини у даній моделі виготовлена з високоякісної нержавіючої сталі, що забезпечує її довговічність.

Прицільні пристосування представляють собою оптоволоконну мушку та регульований цілик. В якості елементу живлення виступає картридж з CO2 газом, який розташований в магазині, що розрахований на 26 набоїв. Також до цієї моделі доступні магазини збільшеної ємності, які продаються окремо від стандартної комплектації. Хоп-ап - регульований.

Характеристики

Ємність магазина
  • 26 куль
Калібр
  • 6 мм
Запобіжник
  • Ручний
Додаткові характеристики
  • Початкова швидкість, м/с: 100 Енергія, Дж: 1 Запобіжник: Ручний Матеріал рамки: Алюминий Країна виробник: Тайвань Дульна різьба: Немає Довжина ствола, см: 11 Довжина загальна, см: 22 Країна походження: Тайвань Маса: 1231 г
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами