Каска Шолом тактичний "MICH 2000" Балістичний NIJ IIIA. Олива

Каска Шолом тактичний "MICH 2000" Балістичний NIJ IIIA. Олива

Продавець:KapiMilitary

4.9/5  ( 39 оцінок )

12 000

10 690

Є в наявності

3

Гарантія. 5 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ми знаємо, наскільки важливий захист під час спецзавдань. У світі, де небезпека стала нормою, шолом має стати надійним товаришем, який у будь-який момент готовий вступитися за ваше життя.

Саме для цього був створений шолом MICH 2000. З ним ви гарантовано будете захищені, адже шолом перевірений та сертифікований лабораторією при Міністерстві оборони України.

Міцний корпус, стильний ергономічний дизайн і регульована підвісна система роблять MICH не лише засобом захисту, але й зручним інструментом для виконання завдань. Зараз розкажемо детальніше.

Почнемо з головного. Якби не було важливо, щоб шолом був зручним та комфортним, ми його купуємо для того, щоб він надійно захищав голову, а не був просто гарним аксесуаром. Тому перше, на що звертаємо увагу - це клас захисту. Це важливий показник, який вказує на високий рівень безпеки. MICH має клас захисту 1 за стандартом ДСТУ 8835:2019 та NIJ 0106.01 Type IIIA.

Щоб було зрозуміліше, він витримує постріли 9×18 мм ПМ/АПС 57-Н-181с і 9х19 мм FMJ RN SC Luger/Parabellum.

Таку міцність шолома забезпечує арамід (або відомий вам кевлар) - легкий, але надміцний матеріал.

Про безпеку поговорили, тепер щодо комфорту. MICH у цьому плані топовий. По-перше, ви можете “налаштувати” шолом під себе. Ми розуміємо, що кожен має свої унікальні параметри та потреби. Та це не проблема, коли є підвісна система "коліщатко" типу BOA / Team Wendy. В шоломі MICH така є і вона дозволяє ідеально припасувати його. По-друге, MICH має аж два шари педів всередині. Вони на липучках і ви можете встановлювати їх так, як вам то буде зручно.

Що ще з важливого? Функціональні додатки. MICH легко адаптується для ваших завдань завдяки бічним вирізам і сумісності з різноманітними аксесуарами. З лобовим кріпленням для приладу нічного бачення (ПНБ), бічними рейками та системою велкро, цей шолом точно стане вашим надійним товаришем у бою.

Щоб підтвердити найвищу якість, кожна партія шоломів проходить балістичні випробування в сертифікованій лабораторії Міністерства оборони України. QR-код на кожному шоломі веде до Протоколу випробування і є вашим гарантійним білетом на безпеку.

Обирайте MICH 2000 - захищайте себе стильно та надійно!

Характеристики

Клас захисту
Колір
Матеріал
Розмір
  • Універсальний
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами