Кулемет FN M249 PARATROOPER LMG - Black [A&K] (для страйкболу)

Кулемет FN M249 PARATROOPER LMG - Black [A&K] (для страйкболу)

Продавець:Airsoft Sport Games

4.7/5  ( 45 оцінок )

32 155

30 547

Є в наявності

7

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Відкрийте для себе міць і точність кулемета A&K FN M249 PARA зі складним прикладом. Спочатку розроблений як переносний кулемет, M249 PARA був розроблений для забезпечення значного ефективного загороджувального вогню, що робило його ідеальним супутником для парашутних і піхотних операцій. Завдяки своїй багатій історії ця культова гвинтівка відіграла ключову роль у різних конфліктах, таких як вторгнення до Панами, Боснійської війни, Афганської війни, війни в Іраку та багатьох інших, підтверджуючи її надійність і бойову майстерність.

Повна модель з ліцензією.

Модель суцільнометалевої страйкбольної моделі M249 — це справжній продукт, який має офіційне бельгійське маркування FN HERSTAL під ліцензією CYBERGUN. Це справжня модель, що дає вам справжній досвід використання зброї, яка ідеально відображає автентичний дизайн виробника вогнепальної зброї FN.

Безкомпромісне співробітництво

Співпраця з відомою компанією Taiwangun дозволила A&K удосконалити цю модель з неперевершеною точністю та увагою до деталей. Завдяки цьому партнерству вдалося точно відтворити гравюри FN Herstal, розмістивши їх у правильних місцях, на нижній частині ствольної коробки і на зовнішньому стволі, опис на стволі включає маркування калібру і кроку різьблення, що відповідає оригіналу. Спусковий гачок був розроблений відповідно до оригінального і спеціально модифікований, щоб зробити хід спускового гачка якомога коротшим, що забезпечує миттєву реакцію і точний контроль пострілу. Крім того, система кріплення ствола була ретельно проаналізована та адаптована, що виключило будь-які проблеми, пов'язані з кріпленням ствола до гвинтівки.

Легендарний дизайн

Модель електричного кулемета FN M249 Para міцно виготовлена з поєднання металу, сталі та міцного пластику. Корпус, що направляє рукоятки заряджання, стрічковий податчик, коробчаста клямка, фіксатор стовбура, рукоятка для транспортування, сошки, спускова скоба і всі гвинти та штифти виготовлені зі сталі. Кришка затвора, стовбур, приклад, тримач сошок, газовий блок і дульне гальмо виготовлені з високоякісного металу, а пістолетна рукоятка, кожух стовбура, передня рукоятка і корпус спускового гачка — з армованого пластику.
Гвинтівка оснащена верхньою планкою RIS шириною 22 мм, що дозволяє встановлювати додаткові оптичні приціли. Планка Пікатінні має маркування, як і в оригінальному аналогу. M249 Para також оснащений прицілом, що регулюється як по вертикалі, так і по горизонталі, а також складною регульованою по довжині сошкою.
Як і бойовий, A&K M249 PARA пропонує можливість харчування гвинтівки двома типами магазинів - стандартними магазинами M4/M16 та спеціальними коробчастими магазинами для M249. Регульований приклад дозволяє комфортно експлуатувати гвинтівку в обмеженому просторі та полегшує її транспортування.

Надійна механіка

Серцем гвинтівки є повністю посилений металевий гірбокс M249, що дозволяє вести довгий і безперервний вогонь чергами. Гтрбокс оснащений системою швидкої заміни пружини, що дозволяє легко замінити пружину. Усередині гірбокса знаходиться повний набір посилених шестерень 18:1, встановлених на шарикопідшипниках діаметром 8 мм. Пружину і головку циліндра виготовляли на фрезерному верстаті з ЧПУ з алюмінію, ГБЦ подвійного ущільнення з товстою сорбоподушкою, голова поршня оснащувалась шарикопідшипником. A&K приділяє особливу увагу модифікації приводу, включаючи установку нового мікроперемикача, що забезпечує повний і швидший спрацьовування тригера. Однак це не єдина модифікація — великий упор був зроблений на новий вузол hop-up із встановленням твердішої гуми та спеціальної проставки стандарту Omega, що забезпечує кращу дальність і точність.

У комплект входить:

Модель FN Herstal M249 Para
Електричний бункерний магазин місткістю 2500 куль.

Характеристики

Колір
Матеріал корпусу
  • Метал
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами