Ніж BPS Knives Stingray - дизайн Рея Лаконіко - Туристичний ніж із D2 Сталі для виживання, полювання, риболовлі, походів

Вага з піхвами
  • 0.29 г

Ніж BPS Knives Stingray - дизайн Рея Лаконіко - Туристичний ніж із D2 Сталі для виживання, полювання, риболовлі, походів

Продавець:BPS

4.9/5  ( 159 оцінок )

4 649

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Матеріал леза: сталь D2 з високим вмістом вуглецю.

Твердість сталі, HRC: 59-61.

Загальна довжина ножа: 240 мм,

довжина леза: 115 мм,

товщина леза: 4 мм,

вага: 220 г.

Матеріал ручки: мікарта,

довжина ручки: 125 мм.

У комплект входять ножни з кордури, запасна ручка та кріплення з шестигранним ключем.

Рекомендуємо протирати ніж після використання для уникнення плям на лезі. Зміна кольору сталі є природнім процесом і не вважається дефектом.

Нова колаборація Рея Лаконіко та BPS Knives — ніж Stingray. Рей Лаконіко, відомий американський дизайнер ножів, заслужив репутацію завдяки створенню ножів з фіксованим лезом для активного відпочинку. До 2010 року він переорієнтувався на складні ножі та став провідним дизайнером EDC кишенькових ножів.

Згадуючи початки своєї кар'єри, Рей створив дизайн масивного фіксованого ножа Stingray. Конструкція цього ножа забезпечує надійність та міцність, а лезо з D2 сталі товщиною 4 мм гарантує довговічність та високу якість використання.

Лезо Stingray має довжину 115 мм і виготовлене з D2 сталі, відомої своєю зносостійкістю, ідеальною для забезпечення довговічності та збереження ріжучої кромки. Ручка ножа має довжину 125 мм і виготовлена з мікарти, композитного матеріалу, який відомий своєю довговічністю і відмінними характеристиками зчеплення.

У комплекті з ножем Stingray йдуть чохол з кордури та система MOLLE, яка дозволяє надійно закріпити чохол з ножем на різноманітному спорядженні. Завдяки швидкому доступу до ножа та різноманітним варіантам носіння, Stingray є ідеальним вибором для виживання та активного відпочинку. У комплект також входять запасна ручка та кріплення з шестигранним ключем, дозволяючи легко налаштувати ніж згідно особистих переваг.

Характеристики

Вага з піхвами
  • 0.29 г
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».