Wotan кавер для тактического шлема FAST Black

Оставить отзыв Код:  433731062

Wotan кавер для тактического шлема FAST Black

Оставить отзыв Код:  433731062

Продавец:WTG tactical

4.7/5  ( 33 оценок )

570

Есть в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Wotan Tactical Gear представляє вам свою версію чохла (кавера) на шоломи типу FAST Helmet. FAST Helmet (Future Assault Shell Technology) від компанії Ops Core - це самий відомий балістичний шолом на даний момент. Існують не тільки військові шоломи, але й зразки для страйкболістів. Це чохол під назвою «кавер для шолома FAST mod.1», пошитий з тканини РІП-СТОП, має панелі велкро фірми YKK під ідентифікатори, петлі для дротів від гарнітур, камер, ліхтарів. Велкро на потилиці призначено для кріплення пауербанка, батарейного відсіку або противаги ПНВ. Дана конструкція не закриває кріплення під ПНВ і бокові направляючі для аксесуарів, а навпаки, розширює функції шолома.

На внутрішній стороні чохла нашито панелі липучки. За їх допомогою кавер кріпиться до велкро, яке наклеїно на сам шолом. Виріз на лицьовій частині чохла підганяється під кріплення ПНВ. Остаточно чохол фіксується смужками велкро з лицьової та тильної сторони кавера. Смужки кріпляться до липучок, які наклеїні у внутрішній частині шолома.  

Характеристики

Материал
  • Текстиль
Цвет
  • Черный
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами