Wotan шеврон Stalker "Воля" 7,5х7,7 см

Wotan шеврон Stalker "Воля" 7,5х7,7 см

Продавець:WTG tactical

4.7/5  ( 33 оцінок )

140

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Шеврон S. T. A. L. K. E. R. "Воля". Розмір: 7,5 на 6 см. На липучці. М'яка частина липучки до комплекту не входить. Вона має бути на вашому одязі або рюкзаці.

«Воля» — одне з найсильніших угруповань Зони, також єдина з усіх великих угруповань, яка відкрито чинить опір урядовим військам і дослідницьким групам.

Анархістське, найчисельніше угрупування, яке складає переважно з вільних сталкерів. Ціль угрупування — зберегти Зону як вільну територію та протстояти монополії уряду. Представники «Волі» вважають, що Зону неможна перемогти — з нею можна і потрібно співіснувати. Зона — чудова можливість для дослідження та вивчення, і вона ніяким чином не повинна бути «плацдармом для військових». Також «Воля» вважає, що Зону не можна ховати від світу. Вони використовують всоєрідний сленг. Наприклад, «ок», «мен», «піпл». Угруповання має зв'язки на чорному ринку серед торговців в Зоні. Завдяки цим зв'язкам «Воля» отримує екіпіровку, зброю і спорядження. Також використовують і трофейну зброю. Замість суворого армійського порядку на території «Волі» панує рівноправність. І хоча існує певний військовий зв'язок між учасниками, вона сильно завуальована. Їх особистий колір — зелений, що символізує єднання з природою і надію на кращі часи. Символ угруповання — вовк, зграйна і волелюбна тварина. Воно символізує незалежність, гордість і волю кожного. На емблемах костюмів написано «Воля» — відсилання до билдам, де угруповання дійсно так називалося, а в українській версії вона як і раніше називається так.

Воля конфліктує з угрупованням «Борг», члени якої вважають, що Зону можливо знищити, і прагнуть зробити це. Ця війна є найбільшою на території Зони.

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами