Wotan шеврон Stalker "Ренегати" 7х9 см

Wotan шеврон Stalker "Ренегати" 7х9 см

Продавець:WTG tactical

4.7/5  ( 33 оцінок )

120

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Нашивка угрупування "РЕНЕГАТИ". Розмір: 7 на 9 см. На липучці. М'яка частина липучки до комплекту не входить, вона має бути на вашому одязі або рюкзаці.

Ренегати — багаточисельне угрупування, яке складається виключно з самих мерзенних особистостей Зони. Розбійники, мародери, зрадники — колишні члени інших угрупувань, які зраджували ідеям своїх кланів. Це угрупування не має організованої структури і лідера як такого. Збиваючись в невеликі групи, полюють за легкою здобиччу, промишляючи вбивствами та пограбуванням, як правило, молодих та недосвідчених сталкерів. Частіше за все зустрічаються уздовж периметру Зони. Залишки угрупування або пішли в нові бандитскі формування, або були знищені Великим Викидом.

Ренегати — це самі аморальні сталкери, які настільки завинили перед своїм угрупуванням, що їх з нього виключили і ні під яким приводом не приймають назад. В них немає ні етики, ні моралі, ні законів. Їх терпіти не можуть всі сталкери, навіть бандити, які теж не дуже делікатні у плані моралі, але навіть вони вважають, що ренегати живуть не «за поняттями». Їх загнали у саму глиб Зони — на Болота, але навіть і там не залишали спроб знищити будь-кого, що в конці кінців обернулося успіхом.

Ренегати не мають абсолютно ніяких обмежень і законів. Вони визнають лише закон сили, нападаючи на всіх, з ким можуть впоратися. Зібрана з покидьків суспільства, це угрупування не зупиняється перед жодними перепонами. Регулярно поповнюючись зрадниками та відступниками, розрізнені загони ренегатів готові вчепитися в горлянку будь-кому, хто слабше за них. Лише бажання вижити змусило «шакалів» Зони тимчасово об'єднатись перед лицем загального ворога. Вони готові скоїти будь-який, навіть найаморальніший вчинок, якщо він принесе їм вигоду.

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами