Ніж Opinel 6 VRN (113060)

Оставить отзыв Код:  433952144
Длина клинка, мм
  • 70

Ніж Opinel 6 VRN (113060)

Оставить отзыв Код:  433952144

Продавец:Outdoor Ideas

737

437

Есть в наличии

1

Гарантия. 14 дней Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Опис ножі Opinel 6 VRN:

Ніж Опинель 6 є представником класичної лінійки Natural, яка була представлена ще в 1890-х роках Жозефом Опинелем. Його ножі стали настільки популярними, що «розійшлися» буквально по всьому світу. Пізніше, справу продовжила його сім'я, передаючи знання і напрацювання з покоління в покоління більше сотні років. Таким чином, компанія Опинель отримала колосальний досвід. І на сьогоднішній день, ми бачимо, що дана компанія періодично представляє світові нові зразки, призначені для найрізноманітнішої діяльності. При цьому, старі моделі, що стали класикою, не знімаються з виробництва, а максимально допрацьовуються і залишаються актуальними на світовому ринку по сьогоднішній день.

Саме прагнення створити ідеальний ніж, наштовхнуло працівників компанії на ідею використати високовуглецеву сталь. Після багатьох випробувань, компанія Опинель зупинилася на карбонированной сталі марки ХС90.

Таким чином, з'явився ніж Опинель 6 з клинком з високовуглецевої сталі. Кожен примірник після виготовлення піддається термічній обробці, завдяки якій твердість леза досягає позначки 60 HRC.

Незважаючи на досить високі показники міцності і довговічності, ножі з високовуглецевої сталі схильні до корозії і вимагають ретельного догляду. Наприклад, Опинель 6 не слід залишати надовго у вологому середовищі та після кожного використання його рекомендується промивати і сушити.

Модифікація також торкнулася і замикаючого механізму. На даний момент, таким виступає замок «viroblock», який є запатентованою розробкою бренду і застосовується виключно в ножах компанії Опинель.

Рукоять ножа Opinel 6 виконана з бука і зберегла початкову, класичну форму, створену Жозефом Опинелем.

Характеристики

Толщина клинка, мм
  • 3
Длина клинка, мм
  • 70
Материал рукояти
  • Дерево
Твердость клинка
  • 59-60 HRC
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».