Лонгслів тактичний D-TAC жіночий олива ЗСУ НГУ (00722) 54/4

Оставить отзыв Код:  435275720

Лонгслів тактичний D-TAC жіночий олива ЗСУ НГУ (00722) 54/4

Оставить отзыв Код:  435275720

Продавец:TacProSpot

749

Заказ от 1 шт

Есть в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Лонгслів тактичний D-TAC жіночий в колір "олива" стане незамінним елементом гардеробу кожної сучасної жінки, що цінує якість, комфорт і стиль.

Вироблений з матеріалу coolpass , він поєднує в собі функціональність та надійність . CoolPass має захист від УФ-випромінювання з індексом UPF 30 (майже 100% захист від ультрафіолету).

Це дозволяє застосовувати матеріал в одязі для подорожей по регіонах, що відрізняються високою інтенсивністю сонячного світла (високогір'я, тропіки) та забезпечує комфорт в спекотні дні.

Цей жіночий лонгслів має стійку конструкцію та комфортну посадку, що забезпечує зручність протягом усього дня. Крім того, він ідеально підійде для військових згідно зі специфікаціями Збройних Сил України. Оливковий колір його привабливо поєднується з широким спектром стилів та образів.

Лонгслів тактичний D-TAC жіночий - це не лише одяг, а вираз вашої сили, стійкості та впевненості. Цей товар, позначений символікою ЗСУ НГУ, не лише відображає ваш патріотизм, але й підкреслює вашу впевненість і готовність до будь-яких викликів.

Оберіть цей лонгслів для того, щоб підкреслити свій неповторний стиль та підтримку українських військових. Насолоджуйтесь відмінною якістю та неперевершеним дизайном разом із лонгслівом D-TAC жіночим!

Характеристики

Размер
Материал (состав)
  • Сoolpass (100% поліестер)
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами