Кофта флісова тактична D-TAC реглан жіночий оливковий ЗСУ НГУ (02022) 46/3

Кофта флісова тактична D-TAC реглан жіночий оливковий ЗСУ НГУ (02022) 46/3

Продавець:TacProSpot

1 100

1 099

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кофта флісова тактична D-TAC реглан жіночого крою в оливковому кольорі - це ідеальний вибір для сучасних жінок, які цінують комфорт, стиль та функціональність в їхньому гардеробі.

Виготовлена з високоякісного флісу, ця кофта забезпечить вам тепло й комфорт навіть в холодну погоду. Реглановий крій підкреслить вашу жіночність та дозволить вільно рухатися, а оливковий колір надає їй елегантний вигляд. D-TAC Флісова кофта олива - ідеальний вибір для сучасних жінок, які працюють у різних умовах та погодних умовах.

Для виготовлення кофти використовується фліс Polar 340 щільності, що забезпечує відмінну зносостійкість та не скочується. Також фліс добре тримає тепло, що робить цю кофту ідеальним варіантом для носіння навіть при мінусовій температурі.

На виріб додатково пришиті спеціальні вставки з водовідштовхувальної тканини, що робить кофту більш практичною та зручною у використанні. Рукав у стилі реглан забезпечує комфортну та природню посадку. Модель має ергономічний крій, враховуючи особливості жіночої анатомії.

Для регулювання об'єму знизу вставлено класичний шнур-резинку з пластмасовим фіксатором.
У манжетах рукавів вшита резинка, що запобігає попаданню холодного повітря всередину. Комір зроблений у вигляді стійки, що дозволяє не одягати бар під кофту для захисту від вітру. Додатково пришитий м'який захист від защемлення підборіддя.
Кофта має п'ять карманів на застібках: один нагрудний, два в районі тулуба та два на рукавах.

Присутні Velcro панелі як на рукавах, так і на грудях, для кріплення погонів та шевронів.

D-TAC Флісова кофта олива жіноча реглан - це практичний, функціональний та стильний одяг, що ідеально підходить для сучасних жінок, які працюють у різних умовах та погодних умовах, забезпечуючи комфорт і захист у будь-яких ситуаціях.

Характеристики

Розмір
Стать
Матеріал (склад)
  • Polar (100% поліестер)
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами