Ніж Opinel №7 Trekking (001372)

Оставить отзыв Код:  435524381
Длина клинка, мм
  • 80

Ніж Opinel №7 Trekking (001372)

Оставить отзыв Код:  435524381

554

Нет в наличии

Гарантия. 14 дней Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Опис ножі Opinel №7 Trekking:

Ніж Опинель 7 відноситься до категорії складаних ножів туристичних. Він добре зарекомендував себе не тільки в туристичних походах, але і на риболовлі, в кемпінгу. Складна конструкція робить цей ніж особливо компактним і полегшує його транспортування. Щоб ніж не міг відкритися самостійно, він обладнаний дуже простим, але ефективним замком Viroblock. Цей механізм працює за принципом муфти: у ньому є проріз для леза, але якщо металеве кільце замку повернути, то лезо вже не зможе змінити своє становище. Замок працює як для складеного, так і для відкритого ножа.

Лезо Opinel 7 зроблено з нержавіючої сталі високої якості. Виробники зупинили свій вибір на шведської сталі Sandvik 12C27. Притому, що сплав не іржавіє, він ще і володіє високою твердістю, що дозволяє рідше заточувати ніж. Довжина клинка даної моделі досягає 8 див. Лезо нагадує своєю формою турецький ятаган і по всій довжині рівне заточене.

Рукоятка виконана в класичному стилі. Для неї використовується цей екологічно чисте дерево – бука. Ця деревина нерідко використовується як в ножовий промисловості, так і в інших видах виробництв, завдяки тому, що вона тверда, довговічна і красива. Рукоятка має більш широке закінчення, щоб ніж не вислизнув з долоні, а приблизно на середині вона трохи тонше, що відповідає ергономіці стиснутої руки. Довжина рукоятки становить 10,6 див. Дерево пройшла спеціальну обробку і була покрита блакитною фарбою. Це стійке покриття, яке буде триматися максимально довго. Важить Opinel 7 всього лише 36 грам.

Приємним бонусом до цього ножу є стильний шкіряний темляк. По суті, він являє собою вузький шнурок, який пройде в отвір в ручці ножа. Темляк використовується для страховки в декількох випадках. По-перше, з його допомогою можна прив'язати ніж до поясу, лямці сумки або рюкзака, до будь-яких інших предметів, щоб не втратити його вчасно перевезення і тримати в зоні доступності під час ходьби на природі. По-друге, темляк можна надіти на руку, щоб під час роботи з ножем, він за інерцією не вислизнув з рук і не травмував користувача або оточуючих.

Характеристики

Длина клинка, мм
  • 80
Материал рукояти
  • Дерево
Твердость клинка
  • 57-58 HRC
Дополнительные характеристики
  • темляк
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».