Штурмова гвинтівка RRA SA-E01 EDGE™ - Half-Tan [Specna Arms] (для страйкболу)

Штурмова гвинтівка RRA SA-E01 EDGE™ - Half-Tan [Specna Arms] (для страйкболу)

Продавець:Airsoft Sport Games

4.7/5  ( 45 оцінок )

15 487

11 062

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

EDGE ™ - це лінія приводів Specna Arms, яка поєднує в собі ряд рішень і технологій, які важко знайти в інших аналогх на ринку. Ця лінія орієнтована на дуже хороші зовнішні характеристики, рішення, що підвищують універсальність привода, що подовжують термін її служби, полегшуючи діагностику відмов і чутливість до налаштування потужності. Прямо з коробки ви отримуєте привод, в яку не потрібно вносити ніяких змін, але при бажанні - вони будуть казково простими. Кожен елемент привода був виготовлений з увагою до кожної деталі, на додаток до обробки корпусу було використане покриття Nano Coating для запобігання подряпин. На корпусі є маркування Specna Arms. і індивідуальний серійний номер підтверджується додатковою голограмою . Примітні деталі включають пістолетну рукоятку QD забезпечує легкий і швидкий доступ до мотора без використання інструментів, і двосторонній тактичну вушко для кріплення ременя.

Карабін має встановлену на заводі систему MOSFET X-ASR польського бренду GATE. . Це безпрецедентна співпраця польського виробника з відомою фабрикою приводів страйкболу. Високоякісний польовий MOSFET X-ASR подбає про безпеку компонентів привода, поліпшить спрацьовування тригера і термін служби електроніки і батареї, а також дозволить діагностувати основні несправності всередині привода завдяки вбудованій сигнальні діоди. На репліці встановлений прецизійний внутрішній ствол з ложею діаметром 6,03 мм, що забезпечує високу точність і повторюваність зроблених пострілів. Новий тип поворотної камери Hop-Up взаємодіє зі стовбуром , що дозволяє дуже точно і стабільно регулювати систему обертання BB.

Аналог оснащена системою швидкої зміни пружин ESA ™. . Це дозволяє швидко і ефективно адаптувати потужність привода до умов, очікуваним на ігровому полі, без необхідності мати доступ до майстерні або ряду спеціалізованих інструментів - просто відкрутіть напрямну приклада, щоб відкрити доступ до заміни пружини без необхідно знімати або розбирати Гирбокс.

Переваги системи ESAважко переоцінити. У світлі домовленостей, які існують у самих середовищах, ця система гарантує користувачеві значні можливості і велику свободу. Система ESAдозволяє замінити головну пружину за мінімальний час. , і, таким чином, відрегулюйте початкову швидкість привода в залежності від області гри таким чином, щоб гарантувати ідеальний компроміс між ефективністю стрільби і безпекою вашої власної та інших гравців. Коробка з аналогом також включає в себе другу основну пружину M90 , яка ідеально підходить для ігор у приміщенні.
Серце привода - Гирбокс ORION, заснована на посиленому каркасі і оснащена функцією відпускання основний пружини. Аналог прямо з коробки має ряд якісних деталей, завдяки чому відрізняється високою культурою праці і готова до подальшої настройки. Гирбокс RION готовий до роботи з пружинами М140 .

Усередині знаходяться такі елементи, як:
- посилений полімерний поршень з суцільнометалевими губками.
- алюміній, герметичний нозл
- алюміній, голова циліндра з подвійним ущільненням
- алюміній, головка поршня з подвійним ущільненням з підшипником
- пружинна напрямна на підшипнику
- набір сталевих шестерень
- шарикопідшипники 8 мм

У коробці з приводом знаходиться два S-MAG mid - механічні магазини ємністю 125 ББ кожен. S-MAG - це ексклюзивний магазин з полімерів, розроблений Specna Arms. Звертає на себе увагу характерна фактура логотипів Specna Arms. S-mag забезпечує безперебійну подачу BB навіть при високому ROF.

В комплект не входять ні акумулятор, ні зарядний пристрій.

В комплект входять:
- привід
-- 2 механічні магазини S-MAG
- основна додаткова пружина M90
- керівництво користувача
- сертифікат
- діагностична карта GATE X-ASR
-- тактична рукоятка

Характеристики

Матеріал корпусу
  • ZnAl + сталь + пластик
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами