Футболка M-Tac Господар землі Coyote Brown L

Футболка M-Tac Господар землі Coyote Brown L

Продавець:ArsMil

4.3/5  ( 336 оцінок )

913

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Дизайнери бренду М-Тас створили нову ФУТБОЛКУ ГОСПОДАР ЗЕМЛІ, яка є відображенням багатовікової української історії та бойових звитяг.  

Кочова культура половців мала тісні зв’язки з Руссю, а після асиміляції на українських землях, залишила по собі унікальну історичну спадщину - “половецьких баб”. Східні та південні території України, населені цією етнічною групою, пізніше стали частиною козацького дикого поля. Козаки ціною власного життя захищали ці терена від нападів ворога, східного сусіда. Й донині, прагнучи заволодіти нашими споконвічними землями, окупанти не залишають свої нікчемних намірів. Проте, як і сотні років тому, кожного хто прийде на нашу землю з війною, чекає неминуча смерть.

На принті футболки зображений козак, який чистить свою шаблю від ворожої крові травою. Його образ є нагадуванням, що тільки ми є господарями української землі, а хто прийде до нас зі зброєю в руках -  від неї і загине. На принті також зображений сокіл, який в слов'янській міфології виступав символом посередництва між світом живих та мертвих. Тож душі всіх знищених окупантів, він буде доставляти в самісіньке пекло. Тло забарвлює схід українського сонця та славнозвісні “половецькі баби” - уособлення багатовікової української історії.  

Футболка виготовлена з високоякісної тканини (бавовна, еластан). Вона поєднує в собі високоякісні матеріали та новітні виробничі технології, зручний крій не обмежує рухів, а тонкий еластичний трикотаж забезпечує комфорт при використанні.

Матеріал:

бавовна, еластан;

Друк:

MagnaColours® (Premium inks resist fading).   



Характеристики

Розмір
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами