Пневматичний пістолет ASG ISSC M22 Black Blowback

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет ASG ISSC M22 Black Blowback

Продавець:ZVEROBOY

5/5  ( 42 оцінок )

5 900

Є в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

ISSC M22 — це пневматичний пістолет від данського виробника страйкбольної та пневматичної зброї ASG. Оригінальна модель M22 була розроблена австрійською компанією ISSC на основі легендарного пістолета Glock 19. Ключовою особливістю пістолета М22 є боєприпас, який в ньому застосовується - патрон калібру 22LR.

Продукція компанії ASG повністю ліцензована світовими виробниками зброї, а отже за зовнішніми та масо-габаритними характеристиками вона повторює оригінальні моделі та має автентичні маркування.

Рамка пневматичної репліки виготовлена із міцних полімерних матеріалів, а ствол та кожух-затвор - зі сталі. УСМ, що застосовано в даній моделі, - безкурковий, тільки подвійної дії (DAO). Подібно до оригіналу, спусковий гачок пневматичної версії оснащений механічним блокуванням, який запобігає випадковому пострілу при неправильному натисканні.

Для встановлення додаткових тактичних аксесуарів, таких як лазерні цілевказівники або підствольні ліхтарі передбачено інтерфейс Пікатінні. Як прицільні пристосування використані механічний цілик і мушка. Для зручності зведення на кожусі-затворі передбачені спеціальні насічки. Також в лівій частині кожуха-затвора розміщено важіль ручного запобіжника.

Для зручності утримання зброї при стрільбі руків`я має текстуровану поверхню та підпальцеві виямки. Руків'я виконане у формі “бобровий хвіст”.

Елементом живлення в цій репліці виступає балон із СО2 газом. Пістолет комплектується магазином на 18 пневматичних кульок калібру 4,5 мм.

Модель має дві модифікації, різниця між якими полягає у наявності системи імітації руху затвора та віддачі Blowback. Дана модифікація оснащена системою імітації руху затвора та віддачі Blowback.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Джерело енергії
Тип боєприпасів
Загальна довжина
  • 180 мм
Калібр
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!