Сумка M-Tac EDC Bag Elite HEX Black

Код:  442002401

Сумка M-Tac EDC Bag Elite HEX Black

Код:  442002401

Нет в наличии

2 585

Гарантия. 14 дней Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Бренд М-Тас розробив нову M-TAC СУМКА EDC BAG ELITE HEX BLACK, яка стане чудовим доповненням до вашого комплекту спорядження та дозволить розмістити всі необхідні речі.

Передня кишеня сумки оснащена EDC органайзером, для розміщення необхідних речей (блокноту, повербанку, ліхтарику тощо). Задня частина сумки призначена для розміщення зброї та оснащена системою швидкого скидання (завдяки конструкції, розташовувати зброю в сумці буде зручно як для правші, так і для лівші).

Система швидкого скидання здійснюється наступним чином: для правші варто закріпити праву стропу на праву частину задньої кишені. При закриванні сумки, стропа буде перешкоджати повному закриванню, а в разі необхідності, її варто різко потягнути від себе лівою рукою, а правою, відповідно, дістати зброю. Для лівші, дана система здійснюється дзеркальним чином: ліву стропу закріпити на ліву частину сумки та за необхідності різко потягнути правою рукою.

Фронтальна частина сумки оснащена велкро-панелью для розміщення ідентифікаторів та патчів (за потреби на неї можна прикріпити відповідне за розміром додаткове спорядження). Також, на фронтальній частині сумки розміщена невелика кишеня на вологозахисній блискавиці та стропа, призначена для розміщення ключів, карабіну тощо. На задній частині сумки, знаходиться кишеня для телефону, а зверху - спеціальна ручка для її зручного перенесення.

M-TAC СУМКА EDC BAG ELITE HEX BLACK можна носити як через праве, так і через ліве плече, це можливо завдяки ручці яка оснащена гейткіперами. Для того, щоб носити сумку на лівому плечі (правому боці), варто змінити стандартне положення лівого гейткіпера прикріпивши його до спеціальної стропи, яка знаходиться нижче. Дії стосовно носіння сумки на правому плечі (лівому боці) здійснюються дзеркально.

Характеристики

Цвет
Материал
Размеры
  • 19 * 24 * 8 см.
Количество в упаковке, шт
  • 1
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами