Сумка на плече Helikon-tex CLAYMORE Bag Adaptive Green

Код:  443342477

Сумка на плече Helikon-tex CLAYMORE Bag Adaptive Green

Код:  443342477

Есть в наличии

2 199

1 899

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Маленька сумка з великим потенціалом

Універсальна одноденна тактична сумка через плече. Форма відноситься до сумки Claymore, яка використовувалася в армії США з 1960-х років для перенесення протипіхотної міни M18A1. Він доповнює нашу пропозицію сумок із широким спектром застосування не лише для бушкрафту та туризму, а й для інших заходів на природі чи міста. Рішення, використані в сумці Claymore, також оцінять користувачі вогнепальної зброї, адже магазини AR/AK ідеально поміщаються в універсальні плоскі кишені.

Тверді підручні матеріали

Завдяки використанню 500D Cordura, набагато міцнішого, ніж традиційний нейлон і поліестер, сумка Claymore набагато стійкіша до стирання. З ним можна легко їздити в місто і користуватися ним щодня, наприклад, збираючись на роботу чи в університет. Наш Claymore також буде працювати як тактична сумка, в якій ваше спорядження буде в безпеці навіть під час проходження густим лісом або між камінням. Застібки на липучках і кнопках захистять дрібні речі від випадання.

Добре організоване місце

Щоб збільшити потенціал сумки Claymore, ми оснастили її чотирнадцятьма кишенями. Завдяки цьому його можна використовувати як сумку, для зберігання запасних боєприпасів, їдальні та легкої куртки (наприклад, Windrunner або Tramontane). Для користувачів, які хочуть бути завжди напоготові, його можна використовувати як більший органайзер EDC. У сумку Claymore можна помістити, наприклад, літрову пляшку, складну пилку, невелику сокиру тощо. Він доповнює нашу пропозицію, заповнюючи прогалину між восьмилітровою сумкою Haversack і менш місткою двоз половиною літровою сумкою Essential Kit Bag.

Зовні – комфорт і доступність

У екстреній ситуації ви можете не встигнути переглянути свій багаж. Тому ми розташували зовнішні кишені так, щоб доступ до них був максимально швидким. Спереду сумка Claymore має дві великі накладні кишені, що застібаються на липучки та (при необхідності) на застібки. Кожен з них має дві плоскі кишені, ідеально покроєні для магазинів AR/AK. Бажаючи використовувати задню частину сумки, ми також розмістили там три кишені. Загалом виходить цілих дев'ять кишень, з них сім плоских і дві вшивних.

Всередині – безпека і порядок

Прямокутне відділення сумки, що закривається на блискавку, розділене на чотири плоскі кишені та вільний простір, у якому можна розмістити, наприклад, блокнот або планшет. Крім того, на задній стінці є ще одна кишеня на блискавці для цінних речей, наприклад, захищених документів або грошей. Всього п'ять кишень і вільний простір між ними. Ключі та інші дрібні предмети можна повісити на петлі, щоб вони були одразу доступні.

Сумка через плече, повна історії

Одним з найхарактерніших елементів спорядження солдата армії США під час війни у В'єтнамі був патронташ М7. Це військова сумка на блискавці з двома кишенями. На одному була протипіхотна міна M18A1 під назвою Claymore (як великий шотландський меч). У другому розміщувалися стрільба М57 і тестер джерела живлення. Після підриву кожної міни у солдата залишалася одна така сумка, яку з часом стали називати просто клеймором і використовувати для перенесення спорядження. Він був модифікований і також використовувався після закінчення служби. Військова сумка через плече стала настільки популярною, що почали випускати її цивільні аналоги.

  • 14 кишень (7 для магазинів AR/AK)
  • Кріплення MOLLE/PALS

Виробник: Helikon-Tex, Польща

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами