Ніж BPS BETA D2

Код:  444020750
Длина клинка, мм
  • 100

Ніж BPS BETA D2

Код:  444020750

Есть в наличии

3 588

3 120

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Українське ножове мистецтво переживає справжній ренесанс. Щомісяця з'являються нові моделі від найрізноманітніших брендів, які впевнено завойовують серця українських ножеманів. Бренд BPS Knives не відстає від конкурентів та презентує новинку - ніж з фіксованим клинком BPS BETA.

Ніж BPS BETA пропонує неперевершену функціональність і міцність завдяки конструкції Full Tang та ідеально підійде не тільки для щоденного носіння, а й для активного використання в польових умовах.

Клинок профілю Drop Point виготовлений з інструментальної сталі D2 (60 HRC). Сталь добре утримує ріжучу крайку та легко правиться, навіть в польових умовах. Насічки на обуху для додаткового упору. Спуски від середини клинка мають сатинування в той час, як обух має фірмову обробку RAW Finish, яка надає ножу сирого, первісного вигляду, що ідеально вписується в загальний дизайн.

Накладки руків'я виготовлені з мікарти приємного фіолетового відтінку. Ергономічна форма, підпальцева виїмка та цупкий матеріал мікарти забезпечують надійний хват навіть вологими руками. На кінці розміщений отвір під темляк чи ремінець. Піхви з ABS-пластику, що входять у комплект, надійно захищають та спрощують транспортування BPS BETA. Кріплення Tek Lok дозволяє з легкістю фіксувати ніж на ремені або іншому спорядженні із системою MOLLE. Кріплення легко повертаються та переставляються на інший бік, для зручного використання ножа лівою рукою.

Ніж BPS BETA створений спеціально для тривалого використання в польових умовах. Не зважаючи на обставини він завжди буде під рукою та готовий прийти на допомогу.

Характеристики

Толщина клинка, мм
  • 3
Длина клинка, мм
  • 100
Общая длина, мм
  • 218
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».