Ніж Fox Jupiter Titanium Blue

Код:  444020921
Длина клинка, мм
  • 78

Ніж Fox Jupiter Titanium Blue

Код:  444020921

Есть в наличии

31 978

27 807

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Під брендом Fox Knives випускаються в основному мисливські ножі, хоча широкий асортимент включає ножі для активного відпочинку і повсякденного носіння. Високі технологічні стандарти, різноманітність матеріалів і варіантів виконання моделей дозволить вибрати найбільш підходящий для Вас варіант!

Складаний ніж Jupiter названий на честь верховного давньоримського бога та є кульмінацією новітньої системи замикання від компанії Fox, яка вже використовувалася на добре відомих моделях Radius і Saturn. Модель Jupiter отримала новий запобіжник, який дозволяє надійно фіксувати клинок як у відкритому, так і в закритому положенні, завдяки чому цей ніж може безпечно виконувати ще більш інтенсивну роботу, ніж його попередники.

Клинок профілю Wharncliffe виготовлений з преміальної сталі Bohler M390, яка цінується за міцність, довге утримання різальної крайки та корозійну стійкість. Обробка клинка може бути Satin, Stonewash та Black SW, залежно від обраної версії. Для колекціонерів та справжніх фанатів бренду наявні моделі з клинком з дамаської сталі Hakkapella Damascus.

Fox Jupiter використовує систему відкриття/фіксації клинка FSOS (Finger Safe Opening System – Безпечна для Пальців Система Відкриття ножа), придумана Денісом Симонутті і вперше представлена на виставці Blade Show 2019 в Атланті. На початку руків'я розташований довгий заокруглений отвір, в якому по осі ходу клинка переміщається встановлена на обуху кнопка-шпеник. Закриття відбувається в зворотному порядку, натисненням на кнопку і рухом пальця вниз по осі. Наявний в моделі Jupiter запобіжник додатково фіксує клинок в різних положеннях.

Руків'я ножів серії Jupiter це справжні витвори мистецтва та черговий доказ дизайнерської майстерності Деніса Симонутті. Основою руків'я слугує титан, який, залежно від моделі, має вставки з інших преміальних матеріалів. Форма руків'я вирізняється ергономічністю та має великий виріз під вказівний палець, для більш зручного та надійнішого хвату. На торці розміщена цільна титанова кліпса для зручного носіння в кишені та отвір під темляк чи стильний ремінець.

Характеристики

Толщина клинка, мм
  • 4
Длина клинка, мм
  • 78
Материал рукояти
  • Титан
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».