Ніж Fox New Smarty OD Green

Код:  444020939
Длина клинка, мм
  • 80

Ніж Fox New Smarty OD Green

Код:  444020939

Есть в наличии

7 427

6 458

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Під брендом Fox Knives випускаються в основному мисливські ножі, хоча широкий асортимент включає ножі для активного відпочинку і повсякденного носіння. Високі технологічні стандарти, різноманітність матеріалів і варіантів виконання моделей дозволить вибрати найбільш підходящий для Вас варіант!

Fox New Smarty  - це компактний та елегантний ніж, розроблений італійським дизайнером Стефано Де Лоренці. Має надзвичайно міцну конструкцію та чудовий зовнішній вигляд. Завдяки своїм властивостям цей ніж ідеально підходить для мандрівок та повсякденної діяльності.

Дана модель має дві модифікації, відмінність між якими полягає у кольорі руків`я.

Клинок виконаний зі сталі N690Co. Ця сталь розроблена для забезпечення кращої зносостійкості, завдяки наявності в своєму складі більшого вмісту кобальту (Со). На даний момент це одна з кращих інструментальних сталей у світі, яка має високу стійкість до корозії.

Форма клинка - Spear Point, який вкритий захисним PVD-покриттям. PVD (Physical Vapor Deposition) - це технологія, завдяки якій підвищується стійкість поверхні клинка та ріжучої кромки, яка досягається методом вакуумного осадження. Метод вакуумного осадження використовується для нанесення тонких плівок шляхом конденсації випареної форми потрібного матеріалу на поверхню заготовки. Він передбачає фізичний процес, такий як високотемпературне вакуумне випаровування з подальшою конденсацією. Нанесене покриття на клинок має дуже високу твердість, що значно підвищує його стійкість до корозії та абразивного зношування.

Невелика товщина клинка в поєднанні з високим рівнем шліфування забезпечує чудову геометрію ріжучої кромки та надзвичайну ефективність при різі.

Руків`я виготовлене із анодованого алюмінію. Спереду на руків`ї є виступ для великого пальця, що забезпечує кращий хват ножа. Тефлонові шайби забезпечують безперебійну роботу механізму відкриття клинка, який можна відкрити шляхом натискання на кнопку, що знаходиться на руків`ї. Поруч з кнопкою відкриття знаходиться фіксатор, що здійснює блокування від випадкового відкриття ножа.

Характеристики

Толщина клинка, мм
  • 3.2
Длина клинка, мм
  • 80
Материал рукояти
  • Алюминий
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».