Набір для нічного полювання Nitecore MH12 PRO HUNTING KIT в подарунковому кейсі

Код:  444510308

Набір для нічного полювання Nitecore MH12 PRO HUNTING KIT в подарунковому кейсі

Код:  444510308

Есть в наличии

6 630

Гарантия. 5 лет Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Nitecore MH12 PRO KIT – це ідеальний набір для полювання. У комплект входять потужний ліхтар Nitecore MH12 PRO, акумулятор, фільтри зеленого та червоного світла, виносна кнопка та кріплення на зброю. Ліхтар працює на інноваційному світлодіоді UHi 40 власної розробки, що забезпечує максимальну дальність променя до 505 метрів. Його компактний розмір робить його зручним для повсякденного використання, а також для пошуково-рятувальних заходів.

Вбудований модуль розширеного регулювання температури (ATR) дозволяє підтримувати оптимальну роботу ліхтаря за будь-яких умов. Індикатори живлення поруч із кнопкою режиму показують залишок заряду акумулятора, що допомагає уникнути несподіваної розрядки. Ліхтар оснащений електронним захистом від зворотної полярності та виготовлений з авіаційного алюмінієвого сплаву, що забезпечує його міцність та довговічність. Анодована поверхня військового класу HA III захищає від зовнішніх впливів, а захист IP68 гарантує водонепроникність та пиленепроникність при зануренні на глибину до 2 метрів. Ударостійкість ліхтаря становить до 1 метра, що робить його надійним інструментом у найскладніших умовах.

 

Характеристики

Цветовая температура
  • Нейтральний
Количество светодиодов
  • 1
Источник энергии
Мощность светового потока, лм
  • 3300
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами